Szállásajánlatok családoknak

Szállásajánlatok családoknak

Kedves Szülők és Gyerekek!

 

A szülőkkel, kísérőkkel érkező gyermekeket szeretettel látjuk szállodánkban!

 

 

Familypark - Ausztria


 


 

További videók:

https://www.youtube.com/user/FilippoFamilypark

 

Gyerekparadicsom a határszélen. Egy mesebeli hely, amit minden gyereknek egyszer - vagy többször - fel kell fedeznie! Kedves Szülők, tervezzenek be egészen nyugodtan egy Familypark-napot soproni pihenésükbe, garantáljuk, hogy felhőtlen élményekkel gazdagodnak!

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja Soprontól néhány kilométerre, St. Margarethenben, Szentmargitbányán különleges szórakozással várja a családokat április elejétől egészen október végéig.  Látvány, élmény és minőségi szórakozás egy helyen!
A 145.000 négyzetméteren elterülő parkban számos attrakció közül választhatunk: Kalandvár  kacsaparádéval és sárkányvasúttal, Meseerdő, ahol kedvenc mesehőseink életnagyságú figurái között sétálhatunk vagy látogatást tehetünk a szellemkastélyban. A Kalandszigeten egy mediterrán világba csöppenünk, ahol számtalan vizes és meglehetősen meredek kaland vár ránk. A Falusi udvarban további élményekben lehet részünk, többek között hullámvasút, állatsimogató, traktorpálya garantálja a felejthetetlen élményeket. Az Erdei expresszen ülve vidám erdei állatokat figyelhetünk meg, sőt találkozhatunk egy erdésszel és egy halásszal is.
 
Az attrakciók száma évről évre gyarapodik, akárcsak a vendéglátóhelyek kínálata is, hogy a családok az egész napos móka és játék közben gyönyörű helyeken, frissítők és finom falatok kíséretében pihenhessenek meg.

 

www.familypark.at/hu/kalandpark/

 

A Hotel Lövérben játszótér, erdei taposóösvény, kerti sakk, Lövér Kuckó játszószoba, asztalitenisz, gyermekmasszázs és számtalan programlehetőség várja a családokat.

 

Szállásajánlatok családoknak

 

Díjmentesen biztosítunk babaágyat, etetőszéket és vízforralót, babaétel melegítésre éttermünkben van lehetőség.


A szülővel, kísérővel egy szobában lakó 6 évesnél fiatalabbak részére a szállás és a szülőkével egyező ellátás ingyenes. 6-tól 12 éves korig a gyerekek pótágyon történő elszállásolásakor kedvezményt biztosítunk.  

 

Szobáinkban elhelyezhető egy pótágy vagy babaágy. Korlátozott számban családok (max. 4 fő) elhelyezésére alkalmas szobák is rendelkezésre állnak.

 

Amennyiben 1 szülő 1-2 gyerekkel egy szobát, vagy 2 szülő 2-4 gyerekkel két – egymáshoz közeli - szobát vesz igénybe; a szülő(k) egyágyas szoba/szobák árát fizetik, a gyermekek részére pedig kedvezményt biztosítunk. Az összenyitható szobák felára 3.000 Ft éjszakánként.

 

 

További programlehetőségek:


Erdei séta a Károly kilátóhoz - szakvezetővel
Indulás minden szombaton 10.00 órakor szállodánk előtti buszmegállóból. A séta 4,5 km hosszú és pihenőkkel együtt kb. 3 órás, minden korosztály számára teljesíthető. Az út során bemutatásra kerül az erdők élővilága, valamint megismerhetjük a magyar erdő- és vadgazdálkodást. A programon való részvétel ingyenes!

 Nyári Bobpálya
Felejthetetlen élmény bobon siklani hegyről völgybe, egyedül vagy ketten 750 m-en keresztül, kanyargó pályában. Nyári Bobpálya Sopronban a 84-es út mellett, 5 km-rel a Klingenbach-i határátkelő előtt található. Nyitva tartás: munkanapokon 11:00-16:00, munkaszüneti és ünnepnapokon 11:00-16:00. A nyitva tartás szélsőséges időjárás és műszaki okok miatt változhat.
Szállodánk vendégei a kulcskártya felmutatásával 250 Ft/lecsúszás áron bobozhatnak.

Városnéző kisvonatozás Sopronban
Fedezze fel Sopront egy hangulatos, 1 órás körutazás keretében. A részvétel feltétele az előzetes bejelentkezés. Program: Lőverek, Várkerület, Tűztorony, Széchenyi tér, Deák tér. A vendégek tájékoztatót kapnak Sopronról, a poncichterekről, és a híres soproni borról.
A program díja: felnőtt 1.300 Ft, nyugdíjas/diák 1.000 Ft, óvodás 500 Ft

Harrer Csokoládéműhely
Csokoládékóstoló időpontok: hétfőtől-vasárnapig 10.00 és 14.00 órakor.
Ár: felnőttek részére: 2.900 Ft / fő, gyermekeknek 4-15 éves korig: 2.400 Ft / fő.


Lövér pihenés Familypark belépővel
Vidám családi mókázás határok nélkül!  Élvezzék az együtt töltött idő minden percét a közeli Familyparkban, Ausztria legnagyobb vidámparkjában! Kihagyhatatlan program gyermekes családoknak!
Érvényesség: 2017. aug. 13. - 2017. okt. 20.
14.750 HUF
fő/éj ártól
Hozz egy játékot és ingyen nyaralhatsz – 12 éves korig ingyenes!
Kedves Szülők! 1 - 1 játékért cserébe szállodánk vendégei az Önök gyermekei 12 éves kor alatt! Pihenjék ki a nyarat a Lövérben, töltsék kellemesen és élményekben gazdagon együtt a vakáció utolsó napjait!
Érvényesség: 2017. aug. 13. - 2017. szept. 02.
14.000 HUF
fő / 1 éjszaka ártól
4 = 3 - akár hétvégén is!
Foglaljon 4 éjszakás soproni pihenést 3 éjszaka áráért további hosszabbítási lehetőséggel!  Maradjon nálunk néhány napra, töltődjön fel csenddel, jó levegővel! Félpanzió, wellness használat, kényeztető szolgáltatások!
Érvényesség: 2017. júl. 02. - 2018. márc. 13.
8.750 HUF
fő / 1 éjszaka ártól
HotelStars - HotelCsillagok
Top