Szállásajánlatok családoknak

Szállásajánlatok családoknak

Kedves Szülők és Gyerekek!

 

A szülőkkel, kísérőkkel érkező gyermekeket szeretettel látjuk szállodánkban!


A Hotel Lövérben játszótér, erdei taposóösvény, kerti sakk, Lövér Kuckó játszószoba, asztalitenisz, gyermekmasszázs és számtalan programlehetőség várja a családokat.

 

Szállásajánlatok családoknak

 

Díjmentesen biztosítunk babaágyat, etetőszéket és vízforralót, babaétel melegítésre éttermünkben van lehetőség.


A szülővel, kísérővel egy szobában lakó 6 évesnél fiatalabbak részére a szállás és a szülőkével egyező ellátás ingyenes. 6-tól 12 éves korig a gyerekek pótágyon történő elszállásolásakor kedvezményt biztosítunk.  

 

Szobáinkban elhelyezhető egy pótágy vagy babaágy. Korlátozott számban családok (max. 4 fő) elhelyezésére alkalmas szobák is rendelkezésre állnak.

 

Amennyiben 1 szülő 1-2 gyerekkel egy szobát, vagy 2 szülő 2-4 gyerekkel két – egymáshoz közeli - szobát vesz igénybe; a szülő(k) egyágyas szoba/szobák árát fizetik, a gyermekek részére pedig kedvezményt biztosítunk. Az összenyitható szobák felára 3.000 Ft éjszakánként.

 

 

Szállásajánlatok családoknak


Erdei séta a Károly kilátóhoz - szakvezetővel
Indulás minden szombaton 10.00 órakor szállodánk előtti buszmegállóból. A séta 4,5 km hosszú és pihenőkkel együtt kb. 3 órás, minden korosztály számára teljesíthető. Az út során bemutatásra kerül az erdők élővilága, valamint megismerhetjük a magyar erdő- és vadgazdálkodást. A programon való részvétel ingyenes!

Szállásajánlatok családoknak


 Nyári Bobpálya
Felejthetetlen élmény bobon siklani hegyről völgybe, egyedül vagy ketten 750 m-en keresztül, kanyargó pályában. Nyári Bobpálya Sopronban a 84-es út mellett, 5 km-rel a Klingenbach-i határátkelő előtt található. Nyitva tartás: munkanapokon 11:00-16:00, munkaszüneti és ünnepnapokon 11:00-16:00. A nyitva tartás szélsőséges időjárás és műszaki okok miatt változhat.
Szállodánk vendégei a kulcskártya felmutatásával 250 Ft/lecsúszás áron bobozhatnak.

Szállásajánlatok családoknak


Városnéző kisvonatozás Sopronban
Fedezze fel Sopront egy hangulatos, 1 órás körutazás keretében. A részvétel feltétele az előzetes bejelentkezés. Program: Lőverek, Várkerület, Tűztorony, Széchenyi tér, Deák tér. A vendégek tájékoztatót kapnak Sopronról, a poncichterekről, és a híres soproni borról.
A program díja: felnőtt 1.300 Ft, nyugdíjas/diák 1.000 Ft, óvodás 500 Ft

Szállásajánlatok családoknak


Harrer Csokoládéműhely
Csokoládékóstoló időpontok: hétfőtől-vasárnapig 10.00 és 14.00 órakor.
Ár: felnőttek részére: 2.900 Ft / fő, gyermekeknek 4-15 éves korig: 2.400 Ft / fő.Vakáció akció - 12 éves korig ingyenes!
Forró nyári napok, árnyékot adó és nyugalmat sugárzó erdők ölelése, frissítő pancsolás, könnyed ételek, családi élmények gyönyörű környezetben, aktív és passzív kikapcsolódási lehetőségek nyújtotta maradandó emlékek…mindössze néhány olyan alapvető dolog, ami a tökéletes nyaraláshoz elengedhetetlen.
Érvényesség: 2017. júl. 02. - 2017. júl. 13.
14.000 HUF
fő/éjszaka ártól
4 = 3 akár hétvégén is!
Foglaljon 4 éjszakás soproni pihenést 3 éjszaka áráért további hosszabbítási lehetőséggel!  Maradjon nálunk néhány napra, töltődjön fel csenddel, jó levegővel! Félpanzió, wellness használat, kényeztető szolgáltatások!
Érvényesség: 2017. márc. 01. - 2017. dec. 22.
9.500 HUF
fő / éjszaka ártól
7 = 5 Üdülés, csobbanás, kirándulás
Kapcsolódjon ki Lövér módra: pihenjen, élvezze a soproni fenyveserdő nyugalmát és kényeztető wellness szolgáltatásainkat, fedezze fel Sopron történelmi hangulatát! 7 éjszaka 5 éjszaka áráért félpanzióval és wellness használattal.
Érvényesség: 2017. márc. 01. - 2017. dec. 22.
8.750 HUF
fő / éjszaka ártól
HotelStars - HotelCsillagok
Top