Szállásajánlatok nyugdíjasoknak

Szállásajánlatok nyugdíjasoknak

Kedves Szenior Vendégeink!
 
Sok szeretettel köszöntjük Önöket a Hotel Lövérben, amely nemcsak a kisgyermekes családoknak,  hanem a szenior korosztálynak is méltán népszerű úticélja.

Szállásajánlatok nyugdíjasoknak


A szállodától induló erdei sétautak, a busszal is könnyen megközelíthető történelmi belváros és a kulturális programok széles kínálata igazi pihenést és feltöltődést kínál.
 
Vendégeink franciaágyas és különágyas szobák közül választhatnak, a félpanziós ellátás keretében büféreggelit és büfévacsorát vagy büfével bővített négyfogásos vacsorát, valamint 13 és 14 óra között naponta 2 féle levest kínálunk.
 
Szállodánkban két lift üzemel, közösségi tereink részben akadálymentesek.

SZENIOR KEDVEZMÉNYEK
  1. 10% kedvezmény a csomagár személyenkénti árából SZENIOR VENDÉGEINKNEK, 55 ÉVES KOR FELETT
  2. Érvényes az alábbi időszakban: 2017. szeptember 3-tól december 22-ig - kivéve kiemelt időszakok,iskolai szünetek és ünnepi hétvégék
  3. Ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, csak közvetlenül a szállodánál történő folalás esetén vehető igénybe!
A szenior kedvezmény az alábbi csomagokra érvényes:

 

 

Wellness pihenés - akár hétvégén is!
Pihenjen a Lövérek szívében! Harapnivalóan friss levegő, relaxáló masszázsok és csábító ízek kényeztetik testét-lelkét. Min. 2 éjszaka bővített félpanzióval, wellness használattal és kedvezményes programlehetőségekkel.
Érvényesség: 2017. júl. 02. - 2018. márc. 13.
9.500 HUF
fő / 1 éjszaka ártól
4 = 3 - akár hétvégén is!
Foglaljon 4 éjszakás soproni pihenést 3 éjszaka áráért további hosszabbítási lehetőséggel!  Maradjon nálunk néhány napra, töltődjön fel csenddel, jó levegővel! Félpanzió, wellness használat, kényeztető szolgáltatások!
Érvényesség: 2017. júl. 02. - 2018. márc. 13.
8.750 HUF
fő / 1 éjszaka ártól
7 = 5 Üdülés, csobbanás, kirándulás
Kapcsolódjon ki Lövér módra: pihenjen, élvezze a soproni fenyveserdő nyugalmát és kényeztető wellness szolgáltatásainkat, fedezze fel Sopron történelmi hangulatát! 7 éjszaka 5 éjszaka áráért félpanzióval és wellness használattal.
Érvényesség: 2017. júl. 02. - 2018. márc. 13.
8.000 HUF
fő / 1 éjszaka ártól
HotelStars - HotelCsillagok
Top