Foglalás
Bezár

TRAKTORBULI – avagy Dűlőtúra

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kijelenthetjük, hogy ez a legsikeresebb, legkeresettebb programunk. A dűlőtúra során egyedi, 16 fős traktor-vontatta pótkocsival bejárjuk a Sopron környéki szőlőskerteket, a gyönyörű panorámával rendelkező, kevésbé ismert helyeket.

A Traktorbulit megállókkal tarkítjuk, ahol a táj ismertetése mellett zamatos soproni borokat kóstolunk. Az utolsó megálló alkalmával piknikezünk, amely során a vendégeket „borkísérő” pékáruval, sajttal, magvakkal és szezonális finomságokkal kínáljuk. A program értékét a látvány, a kulináris élvezetek, a jó társaság és az együtt töltött minőségi idő adják. Ezen okból kifolyólag az új szezonban társasjátékokkal felszerelkezve indulunk útnak és hagyunk időt egymásra a társaságnak.
Igény esetén a vendégeket a szálloda előtt (vagy ahhoz közel) vesszük fel és ugyanoda visszük őket vissza. (Sopron területén kívül kiszállási díjat számítunk fel).

A program rendelhető születésnapra, lánybúcsúra, legénybúcsúra is; ekkor a szerelvényt tematikus díszítéssel látjuk el és egyedi kéréseket is teljesítünk (pl. feladatok, vonulás a belvárosban).

A program időtartama: kb. 3 óra.

Nehézségi fok: *

Kinek ajánljuk: mindenkinek korosztálytól függetlenül (a szerelvény nem akadálymentes, de alacsony küszöbbel rendelkezik)

A túra ára: 10.500 Ft/fő, ölben utazó gyermek esetén 3.000 Ft/fő.

Az ár tartalmazza: szakképzett idegenvezető, transzfer, 3 féle bor, alkoholmentes ital, piknik, pokrócok, társasjátékok használata, zene.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!