Arrow Prev
Arrow Next

Esküvő

LÖVÉR MENYEGZŐ: ÖN MEGÁLMODJA, MI VALÓRA VÁLTJUK!

 


Egyedi kialakítású különterem (maximum 100 fő részére) terasszal – zöld környezetben, egyedi díszítés Herballon-módra 10% kedvezménnyel, kedvezményes szobák a vendégeknek, kozmetikai szolgáltatások, modern rendezvénytechnika, italbüfé.

Állítsák össze az esküvői vacsora menüsorát - kollégáink igény esetén örömmel segítenek. A menüsort elkészítjük, így azt Önök megkóstolhatják, véleményezhetik. Amennyiben nálunk rendezik esküvőjüket, úgy a számla végösszegéből levonjuk az ifjú pár próbamenüjének költségét.

Ízelítő séfünk menüajánlataiból:

Kacsamáj pástétom mézes lilahagyma kompóttal, filézett gyümölcsökkel és vaníliás kaláccsal
Újházi kakasleves csigatésztával
Rozmaringgal illatosított bordírozott szűz mignon, vörösboros erdei gombamártással, ressre gőzölt vajas zöldségekkel és hercegnő burgonyával
Trüffeltorta narancshabbal


vagy

Füstölt lazacrózsák kaporral illatosított zöld saláta boglyán
Marhahúsleves mindennel mi benne főtt
Vajastésztában sült fűszeres gombapéppel burkolt jércemell grillezett zöldség kavalkáddal és
pepita rizzsel
Lövér charlotte


A csodás természeti környezetben elhelyezkedő szálloda egyszerre nyújtja a buja növényzet mediterrán hangulatát és az alpesek mikroklímáját. Legendás hely, dinasztiák bölcsője, ahol generációk tartották családi eseményeiket. Rendezvényekre kialakított különtermeink alkalmasak kisebb létszámú, bensőséges családi események lebonyolítására, valamint rokonok, barátok és ismerősök népes körben tartott örömünnepére is.

 


Biztosítjuk a lehetőséget az esküvői szertartások helyben, akár a szabadban történő celebrálására is, nálunk a különleges hangulatú természetes háttér adottság, amellyel élni érdemes.

Változatos étel ajánlataink lefedik az elegáns gourmand ízlésnek is eleget tevő menüsortól a bulizós forgatagban lebonyolított büfé étkezések igényes és színes palettáját. Az esemény méltó kísérői lehetnek a soproni borvidék válogatott borai a jellegzetes Kékfrankostól a már afrodiziákumként magasztalt jégborig.Együttműködő partnereinkkel (dekoráció, zene, stb.) karöltve igyekszünk minden igénynek és elvárásoknak magas színvonalon megfelelni:

• egyedi kialakítású különterem, nyáron terasszal - zöld környezetben
• egyedi díszítés Herballon-módra 10% kedvezménnyel
• ajándék szoba nászéjszakára másnap büféreggelivel
• kedvezményes szobák a vendégeknek
• különleges kozmetikai szolgáltatások szépségszalonunkban
• projektor, vetítővászon
• italbüfé

AJÁNLATKÉRÉS


További információk a + 36 99/ 888 400-as telefonszámon, vagy e-mailben: info@hotellover.hu
HotelStars - HotelCsillagok
Top