Arrow Prev
Arrow Next

Rendezvények

HOTEL LÖVÉR - ESKÜVŐI HELYSZÍN ÉS KONFERENCIA SZÁLLODA

 

A lélegzetelállítóan szép zöld környezet stresszmentes és élménygazdag helyszínt kínál bankettek, konferenciák, vagy esküvők lebonyolítására.

 


LÖVÉR MENYEGZŐ: ÖN MEGÁLMODJA, MI VALÓRA VÁLTJUK!


Egyedi kialakítású különterem (maximum 100 fő részére) terasszal – zöld környezetben, egyedi díszítés Herballon-módra 10% kedvezménnyel, kedvezményes szobák a vendégeknek, kozmetikai szolgáltatások, modern rendezvénytechnika, italbüfé.

Állítsák össze az esküvői vacsora menüsorát - kollégáink igény esetén örömmel segítenek. A menüsort elkészítjük, így azt Önök megkóstolhatják, véleményezhetik. Amennyiben nálunk rendezik esküvőjüket, úgy a számla végösszegéből levonjuk az ifjú pár próbamenüjének költségét.

Ízelítő séfünk menüajánlataiból:

Kacsamáj pástétom mézes lilahagyma kompóttal, filézett gyümölcsökkel és vaníliás kaláccsal
Újházi kakasleves csigatésztával
Rozmaringgal illatosított bordírozott szűz mignon, vörösboros erdei gombamártással, ressre gőzölt vajas zöldségekkel és hercegnő burgonyával
Trüffeltorta narancshabbal


vagy

Füstölt lazacrózsák kaporral illatosított zöld saláta boglyán
Marhahúsleves mindennel mi benne főtt
Vajastésztában sült fűszeres gombapéppel burkolt jércemell grillezett zöldség kavalkáddal és
pepita rizzsel
Lövér charlotte


A csodás természeti környezetben elhelyezkedő szálloda egyszerre nyújtja a buja növényzet mediterrán hangulatát és az alpesek mikroklímáját. Legendás hely, dinasztiák bölcsője, ahol generációk tartották családi eseményeiket. Rendezvényekre kialakított különtermeink alkalmasak kisebb létszámú, bensőséges családi események lebonyolítására, valamint rokonok, barátok és ismerősök népes körben tartott örömünnepére is.


Biztosítjuk a lehetőséget az esküvői szertartások helyben, akár a szabadban történő celebrálására is, nálunk a különleges hangulatú természetes háttér adottság, amellyel élni érdemes.

Változatos étel ajánlataink lefedik az elegáns gourmand ízlésnek is eleget tevő menüsortól a bulizós forgatagban lebonyolított büfé étkezések igényes és színes palettáját. Az esemény méltó kísérői lehetnek a soproni borvidék válogatott borai a jellegzetes Kékfrankostól a már afrodiziákumként magasztalt jégborig.Együttműködő partnereinkkel (dekoráció, zene, stb.) karöltve igyekszünk minden igénynek és elvárásoknak magas színvonalon megfelelni:

• egyedi kialakítású különterem, nyáron terasszal - zöld környezetben
• egyedi díszítés Herballon-módra 10% kedvezménnyel
• ajándék szoba nászéjszakára másnap büféreggelivel
• kedvezményes szobák a vendégeknek
• különleges kozmetikai szolgáltatások szépségszalonunkban
• projektor, vetítővászon
• italbüfé

RENDEZVÉNYEK, KONFERENCIÁKA Soproni Tájvédelmi Körzetben található szálloda a páratlanul szép és nyugodt erdei környezetet valamint a Nyugat-Pannon régió változatos szabadidős lehetőségeit kihasználva stresszmentes és élménygazdag helyszínt kínál 300 fős bankettek, vagy 180 fős konferenciák lebonyolítására, de pihenőparkunkban lehetőség van 50 fős rendezvények megszervezésére is, a Lövérek százéves fái alatt is.

Modern rendezvénytechnika, kiváló gasztronómia és garantált szakértelem biztosítja az eredményes munkát, változatos kísérőprogramok a Kékfrankos, a Fertő-táj Világörökség, a Soproni Ünnepi Hetek és Tavaszi Napok kulturális programjainak jegyében maradandó élményt nyújtanak a rendezvények résztvevői számára.

Szállásolja el partnereit a Hotel Lövérben, így a rendezvény után azonnal felfrissülhet az úszómedencében, a szaunában vagy az edzőteremben!  Amennyiben szabadtéri csapatépítő programot tervez, igénybe veheti a hotel mellett található tréningpályát, vagy kirándulhatnak, túrázhatnak a lövéri fenyvesek és a Fertő-tó környékén. A „kékfrankos fővárosában”, a remek soproni borok megízlelése mellett bőven akad látnivaló is, hiszen számtalan templom, műemlék és kilátó várja az idelátogatókat. Ismerje meg Ön is Sopron számtalan arcát!

A szálloda személyre szóló wellness szolgáltatásokkal kívánja elősegíteni a vendégek szellemi-testi harmóniáját, növelve ezáltal a rendezvények hatékonyságát és a résztvevők maximális komfort érzetét. Az uszoda, a pezsgőfürdő, a szauna, a fitness terem használata ingyenes, kényeztető wellness szolgáltatások a szálloda szépségszalonjában megrendelhetők.

Csapatépítő programok -a szálloda mellett felépített tréningpályán, a lövéri fenyvesekben, a Fertő tónál kitűnő lehetőség kínálkozik színes csapatépítő programok lebonyolítására:

• team adventure, outdoor tréning
• kalandprogramok, speciális tréningek
• játékos vetélkedők, csapatépítő játékok

 

A munkatársak a mindennapi stresszből kiszakadva különleges élmények, kalandok részesei lehetnek. A természetben zajló gyakorlatok különösen jól szemléltetik és hűen tükrözik a különböző szervezeti helyzeteket és viselkedésmódokat. Ezzel közös, felejthetetlen csapatélményt szereznek, amely új lendületet nyújt a munkatársaknak a jövőbeli kihívásokhoz.

Terem Méret
(m x m)
Alapterület
(m2)
Színház Iskola-
pados
Bankett Fogadás U-alak Tárgyaló
Lövér Konferenciaterem**
14,6x13x3,4

190

220

110

100

200

60

100
Borostyán Étterem*
18x15x3,4

270

-

-

200

300

-

-
Sopron terem* 5x10x3,2 55 40 30 30 40 24 24
Fenyves és Páfrány termek*
7x3x2,57

21

20

16

-

-

-

16
Alpok terem 5,1x8,6x2,5 44 40 30 30 30 24 20

* termek természetes világítással
** Lövér konferenciaterem természetes világítással és légbefúvással

AJÁNLATKÉRÉS


További információk a + 36 99/ 888 400-as telefonszámon, vagy e-mailben: info@hotellover.hu
HotelStars - HotelCsillagok
Top