Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Halloween a Familyparkban

2019. okt. 15.
Halloween a Familyparkban

Az őszi szünet nagy attrakciója már hosszú évek óta Halloween játékos hangulata. Főleg a gyermekek kapnak előszeretettel az alkalmon, hogy boszorkányos és ijesztő ruhákat öltsenek, kivájt tökökből lámpásokat készítsenek. De nemcsak október 31-én, hanem az iskolai őszi szünet október végi napjaiban is egymást érik a borzongós, maskarás Halloween foglalkozások.

Az angol Halloween szó szerinti fordításban a Mindenszentek (All Hallows) előtti estét jelenti, ősi kelta ünnepből alakult ki. Egy máig fennmaradt hiedelem szerint október utolsó napján a legvékonyabb a választóvonal az élők és a holtak világa között. Az eltávozott lelkek ilyenkor útra kelnek, megpróbálnak visszatérni a világba. Már a kelták is védekeztek a szellemek ellen: házaikban eloltották a tüzet, a tökéletes megtévesztés érdekében szellemnek öltözve parádéztak az utcákon. A hegytetőkön, a szent tölgyfák alatt új tüzeket gyújtottak és reggelig táncoltak. Mikor eljött a reggel, a papok szétosztották a parazsat a családok között, hogy azzal új tüzeket gyújthassanak. Ezek tartották távol az ártó szellemeket, és űzték el a hideget.

A Sopronhoz közeli Familyparkban sem maradnak el a halloween-i borzongások. Október 25. és november 3. között fergeteges mexikói mulatságba és horrorisztikus Szellemkastélyba hívnak kicsiket és nagyokat.

2019-ben a Familypark halloweeni rendezvénysorozata a mexikói halottak napja, a Fiesta de los muertos jegyében telik. A parkot ezeken a napokon színes ruhába bújt felnőttek és gyermekek népesítik be, akik arcukra halálfejet festetnek, táncolnak, énekelnek és ünnepelve emlékeznek az elhunytakra. Filippo, a Familypark kabalája is mindenkit arra buzdít, hogy látogasson el a Familyparkba és élje át ezt a különleges élményt.

A látványosan feldíszített és fényeffektekkel hangulatossá varázsolt parkban ismét két rendkívüli showműsor várja a családokat: Filippo gyermekműsora és a halloweeni est lezárásaként egy lélegzetelállító esti show. A Familypark idén még nagyobb cirkuszi sátorral várja a vendégeket a Gladiátoriskola mellett. Egy igazi fiestáról természetesen egy színes felvonulás sem hiányozhat, így a gyermekműsort követően mindenki csatlakozhat a Familyparkot bejáró vidám parádéhoz.

A Szellemkastélyban a borzongás új dimenziója várja a legbátrabbakat, ami félelmetesebb, mint valaha. Amikor horrorisztikus alakok járnak a nyomodban, félelem és reszketés vár minden sarkon.

A Familypark az őszi szünet idején naponta 11.00 órától várja látogatóit. Akik már jártak gyermekeikkel a Lövérben, majd onnan látogatták meg a népszerű családi vidámparkot, jól tudják, hogy a Hotel Lövér recepcióján kedvezményesen vásárolhatnak belépőt a szentmargitbányai játék birodalomba:

A szálloda ajándéka a 3 és 12 év közötti gyermekeknek: 50 % kedvezmény* a jegy árából 2019-ben!

Jegyárak személyenként: 0 - 2,99 éves korig: ingyenes; 3 - 11,99 éves korig: 4.200,- Ft / jegy; 12 - 99 éves korig: 8.400,- Ft / jegy. SZÉP kártyával a jegyek nem fizethetőek!

Jó szórakozást, jó borzongást kívánunk!

* Ez a kedvezmény 2019-ben érvényes.


Hasonló cikkeink

Nincs további cikk ebben a témában.
Top