Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

12 éves korig MINDIG ingyenes!

2020. sze. 14.
12 éves korig MINDIG ingyenes!

12 éves korig ingyenes – eddig csak rendkívüli időszakokban tűnt fel ez a pénztárcabarát mondat a Lövér csomagajánlatok mellett, jelezve, hogy nagy szeretettel várják a szállodába a gyerekes családokat.


2020. Október 1-jétől azonban – a szálloda családbarát döntése alapján – folyamatosan érvényes lesz az extra gyermekkedvezmény, mely szerint minden 12 év alatti gyermek ingyen jöhet a soproni szállodába.

 

Mit is jelent ez a 100 % gyermekkedvezmény pontosan?

Minden gyerek, aki még nem töltötte be a 12. életévét, térítésmentesen kap szállást és bővített félpanziós ellátást a Hotel Lövérben. A szállást a szülők szobájában biztosítja a hotel – családi szobában, pótágyon, gyerekágyon vagy egymás melletti kétágyas szobákban. A Hotel Lövér 22 négyzetméteres, egylégterű, erkély nélküli, zuhanyzós családi szobáiban 2 felnőtt és 2 gyerek kényelmesen elfér. A 28 négyzetméteres, pótággyal bővített, erkélyes kétágyas szobákat 3 fős családok részére ajánljuk, és természetesen akár 2 egymás melletti szoba is foglalható, ha már nagyobbak a gyerekek. Kinek-kinek az igényei, és a szálloda szabad kapacitásai szerint.

 

Az ingyen szállodázáshoz bőséges félpanziós ellátás tartozik a családbarát szálloda éttermében, melynek büféasztalán csak úgy sorakoznak a gyerekek kedvencei is. A napindító büféreggelit könnyű leves-ebéd követi, egytálétellel, főzelékkel és sós tésztaétellel kiegészítve, ráadásként felár ellenében rendelhető palacsintával. A vacsora a szálloda telítettségétől függően büfévacsora, vagy büfével bővített 4 fogásos vacsora, finom, házias ízekkel. A gazdag ételkínálatban, az anyukák nagy örömére, minden gyerek megtalálja a fogára valót.

 

Valljuk be, egy-két vagy többgyermekes szülőként nem mindegy, hol, mikor és mennyiért nyaral együtt a család. A soproni Hotel Lövérben immár bármikor kihasználhatjuk a 12 év alatti gyermekek ingyenes tartózkodási lehetőségét. Az erdei környezet, a saját erdei játszótér, játszószoba és a környékbeli programok – gondoljunk csak a Familyparkra, a nyári bobra, a Kalandparkra, az új Alpin parkra, a nagycenki múzeumvasútra – az év bármely szakában élményekben gazdag családi kirándulásokat és kellemesen együtt töltött időt ígérnek.

 

Legyen a Hotel Lövér az Önök kedvenc családi szállodája!

 

Top