Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

12 éves korig MINDIG ingyenes!

2020. sze. 14.
12 éves korig MINDIG ingyenes!

12 éves korig ingyenes – eddig csak rendkívüli időszakokban tűnt fel ez a pénztárcabarát mondat a Lövér csomagajánlatok mellett, jelezve, hogy nagy szeretettel várják a szállodába a gyerekes családokat.


2020. Október 1-jétől azonban – a szálloda családbarát döntése alapján – folyamatosan érvényes lesz az extra gyermekkedvezmény, mely szerint minden 12 év alatti gyermek ingyen jöhet a soproni szállodába.

 

Mit is jelent ez a 100 % gyermekkedvezmény pontosan?

Minden gyerek, aki még nem töltötte be a 12. életévét, térítésmentesen kap szállást és bővített félpanziós ellátást a Hotel Lövérben. A szállást a szülők szobájában biztosítja a hotel – családi szobában, pótágyon, gyerekágyon vagy egymás melletti kétágyas szobákban. A Hotel Lövér 22 négyzetméteres, egylégterű, erkély nélküli, zuhanyzós családi szobáiban 2 felnőtt és 2 gyerek kényelmesen elfér. A 28 négyzetméteres, pótággyal bővített, erkélyes kétágyas szobákat 3 fős családok részére ajánljuk, és természetesen akár 2 egymás melletti szoba is foglalható, ha már nagyobbak a gyerekek. Kinek-kinek az igényei, és a szálloda szabad kapacitásai szerint.

 

Az ingyen szállodázáshoz bőséges félpanziós ellátás tartozik a családbarát szálloda éttermében, melynek büféasztalán csak úgy sorakoznak a gyerekek kedvencei is. A napindító büféreggelit könnyű leves-ebéd követi, egytálétellel, főzelékkel és sós tésztaétellel kiegészítve, ráadásként felár ellenében rendelhető palacsintával. A vacsora a szálloda telítettségétől függően büfévacsora, vagy büfével bővített 4 fogásos vacsora, finom, házias ízekkel. A gazdag ételkínálatban, az anyukák nagy örömére, minden gyerek megtalálja a fogára valót.

 

Valljuk be, egy-két vagy többgyermekes szülőként nem mindegy, hol, mikor és mennyiért nyaral együtt a család. A soproni Hotel Lövérben immár bármikor kihasználhatjuk a 12 év alatti gyermekek ingyenes tartózkodási lehetőségét. Az erdei környezet, a saját erdei játszótér, játszószoba és a környékbeli programok – gondoljunk csak a Familyparkra, a nyári bobra, a Kalandparkra, az új Alpin parkra, a nagycenki múzeumvasútra – az év bármely szakában élményekben gazdag családi kirándulásokat és kellemesen együtt töltött időt ígérnek.

 

Legyen a Hotel Lövér az Önök kedvenc családi szállodája!

 

Top