Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
A Hónap Hotele (közönségszavazás): Észak-Dúnántúl régióban II. helyezett - 2018. szeptember

2 + 1 tuti lehetőség pénztárcabarát Lövér pihenéshez

2019. máj. 21.
2 + 1 tuti lehetőség pénztárcabarát Lövér pihenéshez

Nem árulunk zsákbamacskát, inkább azt szeretnénk, hogy mindenki éljen azokkal a kedvezményes lehetőségekkel, amelyek olcsóbbá teszik a soproni pihenést a lövéri fenyveserdő közepében.
 

 

Árkedvezményeket ajánlunk és mutatunk be Önöknek, mégpedig olyan akciókat, foglalási lehetőségeket, amelyekre nem alkalomszerűen, hanem hosszú távon biztosan számíthat. Az egyik ilyen lehetőség a törzsvendég klubhoz való csatlakozás és az azzal járó előnyök, a másik lehetőség pedig az a garantált százalékos árkedvezmény, ami direkt foglalás esetében jár, és a plusz 1 tuti lehetőség pedig tulajdonképpen egy lista, ami a szállodában igénybe vehető ingyenes szolgáltatásokat tartalmazza. Indulhatunk kedvezmény-körutunkra? Velünk tartanak?


Törzsvendégnek lenni jó!

Törzsvendég programoknak, pontgyűjtő kártyáknak és rendszereknek se szeri, se száma mindennapi életünkben, de higgyék el, hogy a Lövér Törzsvendég Klub valami más. A jól ismert szóhasználattal élve – egyszerű és nagyszerű! Nincsenek belépési feltételek, akár már az első szállodai tartózkodást követően jelentkezhetünk a Lövér törzsvendégek közé és élvezhetjük a klubtagság számtalan előnyét. Nem kell pontokat gyűjtögetnünk, nem kell hosszú időt várnunk és jó sokszor szállodai pihenést foglalnunk, hogy valamit érjenek a pontjaink. A Lövér törzsvendégeknek a klubhoz való csatlakozás után azonnal százalékos árkedvezmények járnak:
 
•    25 % kedvezmény a napi szobaárakból és
•    15 % kedvezmény az egész évben érvényes csomagajánlatokból,
•    10 % kedvezmény a meghatározott időszakra szóló ünnepi és szünidei ajánlatokból.

Az sem elhanyagolható, hogy a napi szobaárak és az éves csomagajánlatok esetében a megrendelést nem kell foglalóval garantálni, sőt, kötbérmentesen lemondható a foglalás az érkezést megelőző második napon 12:00 óráig.

Az ünnepi csomagok esetében nincs különleges elbánás a foglaló és a lemondás tekintetében, hiszen kiemelt időszakokról van szó, de a 10 % árkedvezményre ilyenkor is számíthatnak a Lövér törzsvendégek.

A törzsvendég klubtagság természetesen hírlevél feliratkozással jár együtt, napjaink online világában ezen a digitális csatornán azonnal el tudjuk juttatni Önöknek az akciókat, amelyeket csak a törzsvendégek kapnak meg a szálloda alacsony foglaltságú időszakaiban.

Vannak-e feltételek? 3 feltételt kell csupán teljesíteni a Lövér törzsvendégeknek a fenti kedvezmények igénybevételéhez:
•    direkt foglalás: a szállást és a szállodai szolgáltatásokat mindig közvetlenül kell megrendelniük, lefoglalniuk a szállodánál, tehát nem szállásközvetítőkön keresztül! A direkt foglalás történhet a www.hotellover.hu weboldalon keresztül, a +36-99-888-400 telefonon, az info@hotellover.hu e-mail címen vagy személyesen a szállodában.
•    foglalható szobák száma: egyszerre, egy időben maximum 2 szobát foglalhat egy Lövér Törzsvendég, akkor, ha saját maga is jelen van a tartózkodás idején.
•    A Lövér Törzsvendég kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze!
 
Direkt foglalásért azonnali árkedvezmény

Vannak, akik hűségesen kötődnek egy szállodához, és örömmel válnak törzsvendéggé, élvezik a hűség pénzben is kifejezett jutalmait. A Lövér Törzsvendég klubja nekik való. Mások nem szeretnének visszajáró vendégek lenni, az is lehet, hogy életükben most először választják a soproni Lövér szállodát. Nekik is tartogat kedvezményeket a Hotel Lövér, mégpedig abban az esetben jutalmazza őket azonnali 5% árkedvezménnyel, ha közvetlenül a szállodánál foglalják le szobájukat. A közvetlen, direkt foglalás történhet személyesen, telefonon, emailben vagy a szálloda weboldalán.
 
Ingyenes szállodai szolgáltatások

Ha Ön a Lövért választja pihenése helyszínéül, akkor biztos lehet benne, hogy jóval többet kap, mint szállás és étkezés. Térítésmentes a parkolás, a wifi, a portai széf és a csomagmegőrzés, ha a klasszikusokkal kezdjük. Aztán külön öröm vendégeinknek, hogy délben gratis levesebédet kínál a szálloda étterme, sőt hetente több alkalommal vezetett túrára is benevezhetnek az aktívabbak. A recepción térítés nélkül rendelkezésre állnak nordic walking botok is. Ingyenes a wellness-sziget, a medencetér, a finn szaunák és a fitness terem használat, valamint a csoportos tornaprogramok is. A szállodai pihenőparkban a gyerekeket játszótér, a felnőtteket kerti sakk, asztalitenisz és kényelmes napozóágyak várják, extra felárak nélkül.

Top