Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

3 csodaszer tavaszi fáradtság ellen

2018. feb. 05.
3 csodaszer tavaszi fáradtság ellen

Mi is az a kókadt állapot, ami elér minket a tavasz küszöbén? Betegség vagy csak vitaminhiány? Elnehezedés, kedvetlenség és állandó aluszékonyság?  A magyarázat az évszakváltásban rejlik, a megoldás pedig elég kézenfekvő.


Egyáltalán nem ördöngösség, hogy pillanatok alatt átlendüljünk ezen a téli passzív üzemmódon és felvegyük az ébredő tavasz ritmusát. Kövessék tanácsainkat, és meglátják, tavaszi fáradtság ellen a Lövér akár csodaszerként is bevethető.

1.    Irány az erdő!
Napfény, friss levegő és mozgás! A hatékony természet-koktél mindenről gondoskodik, amire szükségünk van: D-vitamin, boldogság hormonok, egészséges testmozgás, stresszoldás. A kristálytiszta levegő pedig segít a méregtelenítésben.

2.    Nem mindegy, mi van a tányéron!

A zsíros, tápláló téli ételek kora lejárt, ideje, hogy könnyen emészthető zöldségekkel és gyümölcsökkel szerezzünk örömet szervezetünknek. A bennük lévő vitaminok, ásványi sók, nyomelemek gazdagon pótolják mindazt, ami a télen elveszett. Egy kis diéta sem árthat, próbáljuk elhagyni a kenyeret, sütiket, csokoládét egy időre. Együnk naponta többször, de keveset!

3.    Víz, víz, víz!
Igyunk a megszokottnál még több folyadékot, főleg ásványvizet, ha tehetjük, forrásvizet!
A szervezetünk csaknem 80%-a víz, ami esszenciális az élethez. Víz kell az ízületeknek, a salakanyagok távozásához, a felesleges nátrium eltávolításához, az anyagcsere gyorsításához, a vérkeringéshez, a zsírszövetek mobilizálásához, a dehidratáció megelőzéséhez, az izomtónus megőrzéséhez, a bőr és szövetek hidratálásához, a tápanyagok szállításához, a testhőmérséklet megőrzéséhez…

Ugye, tudják, hogy a Hotel Lövérben minden csodaszer karnyújtásnyira van? Az erdő, a forrásvíz, a diéta vagy böjtkúra. És ha még ki is egészítik fegyvertárukat a jó alvással, szaunázással, pezsgőfürdőzéssel, sóbarlanggal és egy-egy testmasszázzsal, nyoma nem marad a tavaszi fáradtságnak!

Top