Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

5 szuper családi program a nyárra

2018. jún. 18.
5 szuper családi program a nyárra

Aki gyerekkel vagy gyerekekkel indul családi nyaralásra, tudja, miről beszélük. Mert nem is olyan könnyű olyan helyszínt találni, olyan programokat szervezni, ami mind a szülőnek, mind az esetleg eltérő korú gyermekeknek igazi szórakozás lesz

Ahol nincs nyafogás és hiszti, ahol nincs unatkozás, nincs folytonos kütyünyomogatás. Feladat a javából, no és persze közben a szülő is kikapcsolódna…

Nézzük csak, mit ajánl a családoknak nyárra a Hotel Lövér:


1.    Familypark: mindenkinek, aki tutira szeretne menni. Nem baj, ha már tavaly is voltak, mert ez a hatalmas családi vidámpark fergeteges élményt nyújt. Tudják, hogy idén 50 éves jubileumát ünnepli a park a Sopronhoz közeli Szentmargitbányán? Érdemes rápillantani a szülinapi attrakciókra, és ne feledjék: ha a Lövérben vesznek belépőt, féláras kedvezmény jár a 3-12 éves kor közötti gyerekeknek.

2.    Kilátókra fel! A lövéri fenyveserdőben nem maradhat el az erdőjárás, a kirándulás. Talán könnyebb rávenni a család apraja-nagyját, ha beígérjük nekik a legmagasabb kilátókat, mert magasra kapaszkodni mindenki szeret! Károly-kilátó, Várhely-kilátó, Sörházdombi-kilátó, Gloriette-kilátó – csak néhány a sorból, hiszen Sopronban 9 kilátó is van!

3.    Kalandpark! A bátorságpróba! Számtalan érvünk van mellette! Közel van a szállodához, 8 különféle nehézségű pálya várja a családokat, már egészen a legkisebbektől az extrém felnőtt pályákig. Bízzanak magukban és bízzanak egymásban, olyan lesz ez az erdei kaland a fák tetején, mint a legjobb csapatépítés!

4.    Csobbanás! Mert nyáron kell a víz élménye! Csak egy ugrás a kellemes Tómalom fürdő, de érdemes becélozni a fertőrákosi strandot is, gyönyörű, kényelmes, sőt a pancsolás mellett még akár egy körre beszállhatunk a sétahajóba is. Az osztrák oldalon is szemezgethetunk a jobbnál jobb fürdők között. Nincs messze Lutzmannsburg sem, az igazi családi fürdőparadicsom.

5.    Két kerékre fel! Hozzanak, vagy béreljenek kerékpárt, és barangolják be biciklin a környéket! Erre a gyerekek is kaphatók lesznek! Változatos útvonalakra mondhatnak igent, lehet kényelmes sík terepet találni, lehet erősebb emelkedőn edzeni a kitartásunkat, vannak szép kerékpárutak, közel a Fertő-tó, talán ennél több érv nem is kell az aktív pihenéshez.

Top