Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

A legjobb strandok Sopronban

2017. júl. 17.
A legjobb strandok Sopronban

Ha a soproni Lövérekbe tervezzük a nyaralásunkat, először az erdő jut eszünkbe. Az árnyas fák, a túraösvények és a kilátók, de bizony előfordulhat, hogy kedvünk szottyan egy frissítő fürdőzésre is.

Vajon eszünkbe jutnak-e a strandok és a tavak Sopronban és a város környékén, ahol a legnagyobb nyári melegben vizes felüdülést találhatunk?

Sopronban két jó helyet is tudunk ajánlani – a  Lővér Fürdőt és a  Csík Ferenc Uszodát a szálloda közelében, illetve a Tómalom fürdőt a város szélén. Mindkét fürdő gyönyörű természeti környezetben biztosítja a strandolási lehetőséget a család minden tagjának. A belépőjegyek kedvező árban vannak, a felnőtt jegy a Tómalomba 850,- Ft, a Lővér Fürdőbe 1.600,-F t, de lehetőség van nem csak egész napos, hanem délutáni és esti jegyek váltására is.

 

A közeli Fertő tavat érdemes egész napra betervezni. A tó hangulata kirándulásra, kerékpározásra, hajókázásra csábít, de a jól kiépített strandok – például Fertőrákoson és Ruston – csobbanásra marasztalnak. Amíg a felnőttek pihennek, a gyerekeket izgalmas játszótér várja.

 

Természetesen a határ túloldalán is egymást érik a fürdők, gondoljunk csak a locsmándi Sonnentherme családi fürdőre, amely párját ritkítja gyerekbarát szolgáltatásaival és vízi attrakcióival. A természet szerelmeseinek a Sonnensee páratlan szépségű természetes tavát ajánljuk Ritzingben.

 

Még egy okkal több, hogy a Lövérben nyaraljanak! Maradjanak nálunk több napra, akár egy hétre is, hiszen soproni pihenésük így erdei és vizes élményekben gazdag is lesz.
Top

Bár szállodánkat most zárva tartjuk, de nem tétlenkedünk, igyekszünk szebbé, otthonosabbá tenni a szobákat, felújítani az eszközeinket - készülve a mielőbbi újranyitásra.


Úgy tervezzük, hogy a kormányzati enyhítések pontos dátumának ismeretében, a szállodánkra vonatkozó korlátozások feloldását követő 5 nap múlva fogadnánk Önöket a megszokott színvonalú szolgáltatásokkal, garantálva az elvárható maximális biztonságot.

Keressenek bennünket bizalommal és vigyázzanak magukra!