Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

A legjobb strandok Sopronban

2017. júl. 17.
A legjobb strandok Sopronban

Ha a soproni Lövérekbe tervezzük a nyaralásunkat, először az erdő jut eszünkbe. Az árnyas fák, a túraösvények és a kilátók, de bizony előfordulhat, hogy kedvünk szottyan egy frissítő fürdőzésre is.

Vajon eszünkbe jutnak-e a strandok és a tavak Sopronban és a város környékén, ahol a legnagyobb nyári melegben vizes felüdülést találhatunk?

Sopronban két jó helyet is tudunk ajánlani – a  Lővér Fürdőt és a  Csík Ferenc Uszodát a szálloda közelében, illetve a Tómalom fürdőt a város szélén. Mindkét fürdő gyönyörű természeti környezetben biztosítja a strandolási lehetőséget a család minden tagjának. A belépőjegyek kedvező árban vannak, a felnőtt jegy a Tómalomba 850,- Ft, a Lővér Fürdőbe 1.600,-F t, de lehetőség van nem csak egész napos, hanem délutáni és esti jegyek váltására is.

 

A közeli Fertő tavat érdemes egész napra betervezni. A tó hangulata kirándulásra, kerékpározásra, hajókázásra csábít, de a jól kiépített strandok – például Fertőrákoson és Ruston – csobbanásra marasztalnak. Amíg a felnőttek pihennek, a gyerekeket izgalmas játszótér várja.

 

Természetesen a határ túloldalán is egymást érik a fürdők, gondoljunk csak a locsmándi Sonnentherme családi fürdőre, amely párját ritkítja gyerekbarát szolgáltatásaival és vízi attrakcióival. A természet szerelmeseinek a Sonnensee páratlan szépségű természetes tavát ajánljuk Ritzingben.

 

Még egy okkal több, hogy a Lövérben nyaraljanak! Maradjanak nálunk több napra, akár egy hétre is, hiszen soproni pihenésük így erdei és vizes élményekben gazdag is lesz.
Top