Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

A masszázs a lusták sportja?!

2017. nov. 17.
A masszázs a lusták sportja?!

A masszázs nagyon jó dolog, ezt mindenki tudja. Ez a legősibb gyógymód, egy passzív mozgásterápia, ami többek között ellazítja az izmokat, sőt befolyásolni tudja a belső szervek működését is.

Azt is szoktuk mondani, hogy a masszázs a lusta emberek sportja. Nem helyettesíti az aktív testmozgást, de nagyon jó hatással van egész szervezetünkre – testünkre, lelkünkre, bőrünkre, kedélyállapotunkra, és sorolhatnánk…

Felgyorsult világunkban talán a legfontosabb érv egy jó masszázs mellett, hogy az szó szerint nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúlyát. Segít a szellemi és érzelmi feszültségek enyhítésében, melyek gyakran túlfeszült izmok formájában nyilvánulnak meg. Javítja a vérkeringést azáltal, hogy elősegíti a vér áramlását a végtagokból a szív felé.  Elősegíti az izmok relaxációját és megnyúlását, enyhíti a feszességet és gyorsítja a méreganyagok eltávolítását. Friss tápanyagokat és oxigént szállít a fáradt izmoknak, és nem utolsósorban segíti a nyirok keringését az egész testben.

Wellness hétvégéink egyik legkellemesebb programja lehet egy kényeztető test- vagy arcmasszázs. Ne mondjunk le erről a hatékony relaxációs módszerről. Legyen az egy hát- vagy talpmasszázs, teljes testmasszázs illóolajokkal, Thai-masszázs vagy víz alatti vízsugármasszázs, a kezelés segít kikapcsolni a fejünkben zakatoló hangokat munka után, a rohanást és a felhalmozódó nyugtalanságot. Serkenti a könnyű és mély légzést, csökkenti az izmok feszességét és a vérnyomást, lassítja a szívműködést, és mindezeken túl a harmónia érzésébe ringat bennünket.

A Hotel Lövérben foglalható wellness masszázsok választéka megéri, hogy még azok is elgondolkozzanak rajta, akik úgy általában nem járnak rendszeresen masszázs kezelésre. Miért is ne ápoljuk bőrünket egy holt-tengeri sómasszázzsal vagy stimuláljuk meridiánjainkat egy Shiatsu masszázzsal? A talpmasszázzsal kombinált teljes testmasszázsokért pedig minden porcikánk hálás lesz. Újdonságként hathat, hogy már gyermekeinket is megajándékozhatjuk a masszázs élményével. 6 éves kortól ajánljuk a 20 perces kezelést, hiszen nem lehet elég korán elkezdeni, hogy törődjünk többet egészségünkkel!

A Hotel Lövérben kéznél van a masszőr, használja ki Ön is a lehetőséget, és válasszon masszázst vagy testkezelést a szálloda kínálatából itt 

Top