Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

A romantika soha nem megy ki a divatból

2020. aug. 17.
A romantika soha nem megy ki a divatból

Sopron, a nyugati határszél és az erdő közepe mindig is vonzó célpontja volt a nászutasoknak, a romantikára vágyóknak, a világ elől elbújni szándékozóknak. Ideális a hely, akárhonnan is nézzük.

A szálloda családias, az erdő gyönyörű, és Sopron számtalan romantikus élményt rejteget. Messze földön híres borokat, kanyargós sikátorokat, meghitt templomokat, kalandot ígérő kilátókat és kulturális kényeztetést. A romantika kívánságlistáján azonban a nyugalom, a béke és a kikapcsolódás lehetősége áll az élen. Itt, ha akarjuk a világ végén-tetején, igazán bele lehet lazulni a pihenésbe, el lehet felejteni a rohanást, a mókuskereket, és könnyű megteremteni azt az idilli állapotot, amikor két ember csak egymásra figyel. Közös élményekkel, közösen eltöltött értékes idővel telnek a soproni napok. Talán nem is kell ennél több a modern romantikához, ami  - valljuk csak be – nincs korhoz kötve!

Hány, de hány kedves törzsvendégünk van, akik anno a Lövérben töltötték nászútjukat! Sztoriznak, mesélnek, még fotókat is mutatnak, hiszen, ha tehetik, mindig visszajárnak. Számukra a nosztalgia és a romantika együtt kötődik a Hotel Lövérhez, már több évtized óta. Élvezik az erdei sétautak romantikáját, a kedélyes társasági életet és a családias hangulatot. Kézen fogva sétálnak nénik és bácsik, derűsen üldögélnek a sétautak melletti padokon, és kedvesen koccintanak a soproni borból készült fröccsel. Jól kibeszélik a világot a pezsgőfürdőben, és nagyokat nevetnek Tóni animátor mozgásprogramjain. Szeretik, hogy madárcsicsergésre ébrednek, és lusta elégedettséggel szusszannak egyet ebéd után. Kedvesen ajánlgatják egymásnak a büféasztal remekeit, és valószínűleg kártyapartival zárják a napot.

A fiatalabb generáció tagjai szeretettel pillantanak a nagyi korú vendégekre a szálloda közös vendégtereiben, talán abban reménykednek, hogy majd ők is ilyen jól tartják magukat szenior korukban, ám a romantikát ők is megtalálják a Lövérben. Lehet, hogy „kilátó-hódítás” vagy hegymászás közben, talán egy hosszú erdei túra végén kacsintanak össze cinkosan és szerelmesen, örülnek egymás társaságának és az együtt legyőzött kilométereknek. Nem állnak ellen a Lövér borok, a Lövér pincék kínálatának, fülig érő szájjal kóstolják meg a legfinomabb borokat, és akár órákig is el tudnak üldögélni egy-egy kávé és süti társaságában a belvárosi teraszokon. Jó ilyenkor rájuk nézni. Van valamiféle pajkos derű, szelíd kisimultság az arcokban, érezhető a szeretet a pillantásokban. Bizony, a hétköznapokban nincs mód a vacsora utáni levezető andalgásra, sőt, a közös szaunázás, pezsgőfürdőzés és koktélozás sem mindennapi élmény a párok életében. A gyerekekre talán a nagyszülők vigyáznak, vagy már nyugodtan otthon hagyhatók, így minden adott a hétvégi romantikázáshoz, amit igencsak ajánlott betervezni az életünkbe, akár évente több alkalommal is.

 

Foglalja le szállását a Hotel Lövérben!

 

Top