Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

A tél nem mumus!

2018. jan. 15.
A tél nem mumus!

Gyakran halljuk, hogy az emberek nem szeretik a telet, sőt félnek tőle. Mert hideg van, mert csúsznak az utak, mert jön a hófúvás és egyáltalán, nagyon sötét van, nem süt a nap, színtelen a természet és lassan vánszorognak a napok. Mi lenne, ha ezúttal a kifogások helyett megtalálnánk az örömet a télben?

Hadd segítsünk, hogy másképp gondoljanak az évkezdő hidegebb hónapokra! Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy könnyebben átvészelhessék a januári és februári heteket:

Töltsünk minél több időt a szabadban!
Amíg Tél apó nem rázza meg a szakállát, használjuk ki az enyhe időjárást, és menjünk sétálni, kirándulni, korcsolyázni! Az erdei sétautak járhatók, a fák törzsét és a nagy sziklákat betakaró üdezöld moha szép látvány, a kristálytiszta levegő pedig tetőtől talpig kimossa belőlünk a hétköznapi feszültséget. Sokan mennek ilyenkor síelni a közeli alpesi hegyekbe, de érdemes előhúzni a korcsolyákat is! Apropó, tudták, hogy Sopronban is van műjégpálya?

Itt a Farsang, áll a bál!
Éljenek vidám társasági életet! Mondjanak igent egy-egy zenés-táncos vacsoraestre, hívják el barátaikat is, hiszen együtt nevetni jó! A Lövérben is lehetőségük van erre a farsangi hétvégék keretében. Nappal nyugi, este buli – hangzik a mottó, és ígérjük, nem bánják meg!

Újévi fogadalmak?
Megfogadta, hogy ezután jobban figyel magára? Hogy többet pihen, többet mozog és kevesebb süteményt eszik? Ha nekivágna életmód programja kialakításának, a legjobb, ha ezt nem otthon kezdi el. Higgye el, tudjuk, miről beszélünk! Az otthoni körülmények, a hétköznapok rohanása nem kedvez az egészséges életvitel kialakításának. De ha rászánja magát, és eljön a Lövérbe, egy diétás vagy léböjtkúra segíthet elindítani Önben a változásokat. Semmit nem veszíthet, maximum a felesleges kilóit!

Felmelegítjük…
Se szeri, se száma a lehetőségeknek, amelyek felmelegítenek minket télvíz idején, főleg egy szállodában! Kezdjük a sort egy csésze illatos forralt borral vagy finom citromos-mézes gyógyteával, amit a kandalló mellett kortyolgatunk el, naná, hogy a Lövér lobbyban! A folytatásban a világ egyik legegészségesebb izzadása szerepel, a szaunázás. Finn vagy infra, közös vagy privát, tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy jól csináljuk: fürdőruha, papucs, ékszerek és óra nélkül, csupán egy lepedőbe tekerve magunkat, hogy semmiféle műszálas anyag káros anyag kibocsátásával se találkozzunk a forró kabinban. Hogy érdemes mézzel vagy olívaolajjal bekenni felhevült testünket, azt csak a gyakorlott szaunázók tudják, de milyen igazuk van…

Top