Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

A tél örömei a Lövérben

2017. nov. 20.
A tél örömei a Lövérben

Sokan csak nyári élményeik alapján ismerik Sopront és környékét, pedig higgyék el nekünk, a tél is éppen ilyen izgalmas a Lövérekben és a nyugati határszélen.

Nézzük csak szépen sorban, mi is várja a kicsiket és a nagyokat, ha bizalmat szavaznak egy pár napos kikapcsolódásra a Hotel Lövérben.

Kezdjük a sort a természettel, sétákkal, túrázással, szánkózással, síeléssel! A téli erdő különleges hangulatát érdemes megízlelni, és igényünknek, erőnlétünknek megfelelően élvezni. Legyen az egy rövidke séta az Ojtozi fasoron, vagy egy nagyobb túra a Ciklámen tanösvényen, ne siessünk, gyönyörködjünk! A fák törzsének és kopasz ágainak játékos formáiban, a harkályok kopácsolásában, a talpunk alatt susogó avar vagy éppen ropogó friss hó hangjaiban, a minden sejtünket betöltő kristálytiszta lélegzetben. Tapasztaljuk meg a csend csodáját, meglátják, milyen fantasztikus érzés lesz újjászületni, kikapcsolódni a téli természetben!

Ha olyan szerencsénk van, hogy kellő mennyiségű havat is találunk Sopron tetején, igazi családi móka lehet a hóember építés a szálloda parkjában, vagy a szánkózás a Dalos-hegyen. Természetesen a síelők sem panaszkodhatnak, hiszen a közeli osztrák hegyek sípályái könnyedén elérhetők.

Ha még most advent idején támad kedvünk kicsit elszökni a mindennapokból, Sopron akkor is jó választás. Látogassák meg a történelmi hangulatú Várkerületen sorakozó házacskákat, kortyoljanak zamatos forralt bort, kóstoljanak kürtőskalácsot, vásároljanak apró ajándékokat szeretteiknek, andalogjanak a zenés programok romantikájában! A soproni adventi vásáron kívül természetesen érdemes felkeresni a közeli Eisenstadt adventi forgatagát, de ha valaki a híres Christkindlmarktba vágyik Bécsbe, annak sincs semmi akadálya! A Hotel Lövér Adventi hétvégék bécsi kiruccanással ajánlata igazán kényelmes megoldás a vásározásra, hiszen sem a parkolással, sem a forralt bor vagy puncs-fogyasztással nem lesz gond!

Végül hadd marasztaljuk Önöket a szállodában! Tudják, a kandalló mellett, ahol a békésen ropogó tűz látványa, a klasszikus gesztenyepüré íze, a forralt bor vagy haboskávé zamata a legtermészetesebb módon segíti ráhangolódásunkat az ünnepekre vagy akár az új évre. A kandalló hangulatán túl csak ajánlani tudjuk a szombati tematikus büfévacsorákat, a kényeztető wellness kezeléseket, mert ezek igazi örömforrások, a saját magunkra fordított idő boldog percei, amelyekről télen sem kell lemondanunk, sőt….

Top