Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

A wellness fiatalít?!

2017. sze. 18.
A wellness fiatalít?!

Gondolkodtak már azon, miért is szeretnek wellneszezni? A víz-élményért? A szaunáért? Vagy a finom ételekért és italokért? Netán az aktív mozgásért? Vagy pont ellenkezőleg, a lustálkodásért? Esetleg a masszázsokért?

Eláruljuk, mindenkinek igaza van.  A wellnessben minden benne van, ami nekünk jó, és amitől jól vagy jobban érezzük magunkat. Ki így, ki úgy. De eszükbe jutott-e már, hogy miért is hatnak ránk ilyen kedvezően a wellness hétvégék? Olyankor felszabadulunk, fülig ér a szánk, sokat nevetünk, könnyeddé válunk, testileg és lelkileg is, szinte kicserélődünk. Ugye, ugye? Bizony, a stressz egy része eltűnik belőlünk…

Elutazunk és kiszakadunk a taposómalomból, hátra hagyjuk a munkahelyi feszültségeket, és magunkkal törődünk. Kapunk pár napnyi én-időt, vagy család-időt, ami egyszerűen jó. Stresszmentesít és fiatalít. Ülünk a jacuzzi bugyborgójában, izzadunk a szaunában, válogatunk a büféasztalról, kimegyünk sétálni az erdőbe, labdázunk a gyerekkel, vidámat borozgatunk – hogy csak néhány kellemes wellness pillanatot említsünk. És a stressz feloldódik, hiszen a víz csodaszer, az alvás még inkább, a Lövérek klimatikus jó levegője pedig főleg.

Természetesen a fiziológiai hatásokról sem kell elfeledkezni. A szauna például edzi a vérereket, javítja a keringést, fokozza az anyagcserét, segíti a méreg- és salakanyagok kiürülését, erősíti az immunrendszert, szépíti és tisztítja a bőrt. A masszázs pedig igazi anti-aging hatással bír, ugyanis elősegíti a bőr rugalmasságának megőrzését, javítja a sejtek oxigén- és tápanyagellátását, ezáltal lassítja öregedését. A mozgás kitűnő élettani hatásaival mindenki tisztában van, a gyaloglásról is ódákat zengenek, akik rendszeresen művelik.

Nem baj tehát, ha vágyódnak a wellness hétvégékre! Tervezzék be őket, menjenek wellneszezni rendszeresen, és ami még fontos, töltsék meg azt a pár napot minden jóval, hogy igazi energiagyűjtő és fiatalító „kúra” legyen a wellness hétvége. Apropó, az októberi hosszú hétvégét már betervezték???


Wellness pihenés - akár hétvégén is!

Érvényesség: 2017. szept. 03. - 2018. máj. 03.


Pihenjen a Lövérek szívében! Harapnivalóan friss levegő, relaxáló masszázsok és csábító ízek kényeztetik testét-lelkét. Min. 2 éjszaka bővített félpanzióval, wellness használattal és kedvezményes programlehetőségekkel.


Top