Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Adventi kiruccanások - Ön is szereti?

2016. nov. 15.
Adventi kiruccanások - Ön is szereti?

Az adventi hétvégékben van valami csodálatos és meseszerű. Advent idején szépen lassan, szinte észrevétlenül lassulunk bele az év végébe, és kimondatlanul is ünneppé tesszük ezeket a gyertyafényes hétvégéket.

Az adventi hétvégékben van valami csodálatos és meseszerű. Lazán, jókedvűen, kézen fogva sétálunk az ünnepi fényárban úszó városokban, kortyonként ízlelgetve fogyasztjuk a fahéj-szegfűszeg illatú forralt bort vagy gyümölcsös puncsot, áhítatosan bámuljuk a gyertyafényt és egyszerűen jól érezzük magunkat. Advent idején szépen lassan, szinte észrevétlenül lassulunk bele az év végébe, és kimondatlanul is ünneppé tesszük ezeket a gyertyafényes hétvégéket.

Főleg, ha tényleg kimozdulunk otthonról.

Számtalan helyre mehetünk adventi vásárt nézni, de egy biztos. Aki Sopront választja, nem fog csalódni, sőt még a közeli Eisenstadt és a legesleghíresebb bécsi Christkindlmarkt varázsát is megtapasztalhatja. A soproni Fő tér és a Várkerület mindenképpen megér egy esti sétát, hogy szemügyre vegyük a hatalmas fenyőfát és a Betlehemet, hogy megkóstoljuk a zamatos soproni borokból főzött forró italokat és finomabbnál finomabb téli csemegéket. A színpadon felsorakozó zenés-táncos produkciók elszórakoztatnak kicsiket és nagyokat, de a gyönyörű kézműves portékákra is érdemes egy-egy pillantást vetni.
Egy-egy adventi hétvégébe azért több is belefér! Mindenképpen érdemes átkelni a szomszédos Ausztriába, hogy még több adventi fényt és ragyogást gyűjthessünk be élményeink-emlékeink sorába. Eisenstadt, St.Margarethen, Frakno, Rust – igazán gazdag a választék, ha az adventi vásárok nyomába eredünk.  Részletes infok itt:

 

És Bécs, a Christkindlmarkt. Sokan vannak, aki minden évben meglátogatják. Mert káprázatos, lebilincselő és szórakoztató. Már a kivilágított bécsi utcák és terek levesznek a lábunkról… Tudta, hogy a Hotel Lövér adventi csomagajánlata autóbuszos kirándulást is tartalmaz a híres bécsi karácsonyi vásárba? Azt gondoljuk, ez tényleg kihagyhatatlan ajánlat!

Top