Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
A Hónap Hotele (közönségszavazás): Észak-Dúnántúl régióban II. helyezett - 2018. szeptember

Adventi kiruccanások - Ön is szereti?

2016. nov. 15.
Adventi kiruccanások - Ön is szereti?

Az adventi hétvégékben van valami csodálatos és meseszerű. Advent idején szépen lassan, szinte észrevétlenül lassulunk bele az év végébe, és kimondatlanul is ünneppé tesszük ezeket a gyertyafényes hétvégéket.

Az adventi hétvégékben van valami csodálatos és meseszerű. Lazán, jókedvűen, kézen fogva sétálunk az ünnepi fényárban úszó városokban, kortyonként ízlelgetve fogyasztjuk a fahéj-szegfűszeg illatú forralt bort vagy gyümölcsös puncsot, áhítatosan bámuljuk a gyertyafényt és egyszerűen jól érezzük magunkat. Advent idején szépen lassan, szinte észrevétlenül lassulunk bele az év végébe, és kimondatlanul is ünneppé tesszük ezeket a gyertyafényes hétvégéket.

Főleg, ha tényleg kimozdulunk otthonról.

Számtalan helyre mehetünk adventi vásárt nézni, de egy biztos. Aki Sopront választja, nem fog csalódni, sőt még a közeli Eisenstadt és a legesleghíresebb bécsi Christkindlmarkt varázsát is megtapasztalhatja. A soproni Fő tér és a Várkerület mindenképpen megér egy esti sétát, hogy szemügyre vegyük a hatalmas fenyőfát és a Betlehemet, hogy megkóstoljuk a zamatos soproni borokból főzött forró italokat és finomabbnál finomabb téli csemegéket. A színpadon felsorakozó zenés-táncos produkciók elszórakoztatnak kicsiket és nagyokat, de a gyönyörű kézműves portékákra is érdemes egy-egy pillantást vetni.
Egy-egy adventi hétvégébe azért több is belefér! Mindenképpen érdemes átkelni a szomszédos Ausztriába, hogy még több adventi fényt és ragyogást gyűjthessünk be élményeink-emlékeink sorába. Eisenstadt, St.Margarethen, Frakno, Rust – igazán gazdag a választék, ha az adventi vásárok nyomába eredünk.  Részletes infok itt:

 

És Bécs, a Christkindlmarkt. Sokan vannak, aki minden évben meglátogatják. Mert káprázatos, lebilincselő és szórakoztató. Már a kivilágított bécsi utcák és terek levesznek a lábunkról… Tudta, hogy a Hotel Lövér adventi csomagajánlata autóbuszos kirándulást is tartalmaz a híres bécsi karácsonyi vásárba? Azt gondoljuk, ez tényleg kihagyhatatlan ajánlat!

Top

Kedves Vendégünk!

 

Ezúton értesítem Önöket, hogy szállodánk a világot sújtó koronavírus járvány miatt 2020. március 23-án felfüggesztette a vendégek fogadását, ideiglenesen üzemszünetet tart reményeink szerint 2020. május 3-ig!

Erre az időszakra vállalt kötelezettségeinket így nem tudjuk teljesíteni.

 

Kérjük, módosítsa foglalásának időpontját - e-mailben és telefonon továbbra is elérhetőek vagyunk.

Keressenek bennünket bizalommal, hogy a veszélyhelyzet elmúltával újra megnyithassa ajtaját szállodánk.

 

Vegyék komolyan az ajánlott óvintézkedéseket, vigyázzanak magukra, állítsuk meg együtt a vírus terjedését, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!

 

Szíves megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Munkatársaink nevében is:

Bartha Mária és Bartha György