Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Ajándékozzon Lövér élményt!

2018. nov. 14.
Ajándékozzon Lövér élményt!

Azt mondják, csak azt ajándékozz, amit Te is szívesen elfogadnál. Vajon a Lövér-élmény egy ilyen tökéletes ajándék? Szerintünk igen!

Aki szereti a nyugalmat, a csendet, a szép természeti környezetet, aki szeret időnként kiszakadni a világból, akinek szüksége van az erdő és a klimatikus gyógyhatású, tiszta levegő frissítő élményére, aki szívesen veti alá magát kényeztető masszázsok, bőrfiatalító testkezelések és szépítő arckezelések rituáléjának, annak különleges és tökéletes ajándék a Lövér szálloda ajándékutalványa.

Legyen a megajándékozott szenior vagy kisgyerekes család, ne sokat gondolkozzon, hiszen a soproni Lövérek minden korosztály számára kellemes időtöltést nyújt.


Ha mégis bizonytalan lenne, hadd jegyezzünk meg néhány gondolatot:

-    ha tudja, hogy szerettei szívesen pihennek a Lövérben, válassza a tetszőleges összegű értékutalványt, amiből a szállodában bármi lehet. Egy masszázs, néhány finom koktél, családi sóbarlang relaxáció vagy hozzájárulás a pihenés végösszegének kiegyenlítéséhez. De ezt már nyugodtan hagyja rá a megajándékozottra…

-    A Lövér-élmény minden évszakban varázslatos! Lehet tavasz, nyár, ősz vagy tél, a természetközeli pihenésnek bármikor szezonja van, akár többször is elutazhatunk kisebb-nagyobb kiruccanásokra. Ha erre gondol, a Lövér-élménynek bőven lesz helye az éves nyaralás naptárban, kattintson és rendeljen 2 éjszakás Lövér ajándékutalványt szeretteinek!

-    Nyugdíjasok a szüleid vagy a nagyszüleid? Ugye tudod, hogy egy Lövér pihenéssel nagyon boldoggá teheted őket? A szenior korosztály szinte hazajár a soproni Lövérbe, segíts, hogy a friss levegő, a jó társaság, a sok séta mosolygóssá és egészségessé tegye a Nagyit...

 

 

 

Top