Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Ajándékozzon Lövér élményt!

2018. nov. 14.
Ajándékozzon Lövér élményt!

Azt mondják, csak azt ajándékozz, amit Te is szívesen elfogadnál. Vajon a Lövér-élmény egy ilyen tökéletes ajándék? Szerintünk igen!

Aki szereti a nyugalmat, a csendet, a szép természeti környezetet, aki szeret időnként kiszakadni a világból, akinek szüksége van az erdő és a klimatikus gyógyhatású, tiszta levegő frissítő élményére, aki szívesen veti alá magát kényeztető masszázsok, bőrfiatalító testkezelések és szépítő arckezelések rituáléjának, annak különleges és tökéletes ajándék a Lövér szálloda ajándékutalványa.

Legyen a megajándékozott szenior vagy kisgyerekes család, ne sokat gondolkozzon, hiszen a soproni Lövérek minden korosztály számára kellemes időtöltést nyújt.


Ha mégis bizonytalan lenne, hadd jegyezzünk meg néhány gondolatot:

-    ha tudja, hogy szerettei szívesen pihennek a Lövérben, válassza a tetszőleges összegű értékutalványt, amiből a szállodában bármi lehet. Egy masszázs, néhány finom koktél, családi sóbarlang relaxáció vagy hozzájárulás a pihenés végösszegének kiegyenlítéséhez. De ezt már nyugodtan hagyja rá a megajándékozottra…

-    A Lövér-élmény minden évszakban varázslatos! Lehet tavasz, nyár, ősz vagy tél, a természetközeli pihenésnek bármikor szezonja van, akár többször is elutazhatunk kisebb-nagyobb kiruccanásokra. Ha erre gondol, a Lövér-élménynek bőven lesz helye az éves nyaralás naptárban, kattintson és rendeljen 2 éjszakás Lövér ajándékutalványt szeretteinek!

-    Nyugdíjasok a szüleid vagy a nagyszüleid? Ugye tudod, hogy egy Lövér pihenéssel nagyon boldoggá teheted őket? A szenior korosztály szinte hazajár a soproni Lövérbe, segíts, hogy a friss levegő, a jó társaság, a sok séta mosolygóssá és egészségessé tegye a Nagyit...

 

 

 

Top