Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Alakformáló testkezelések

2018. ápr. 17.
Alakformáló testkezelések

Sokan vagyunk, akik így tél végén nem annyira szeretünk tükörbe nézni. Igen, a hideg hónapokban ránk rakódnak dolgok, amiket legszívesebben azonnal levetnénk, ám a feladat nem egyszerű!

Ami könnyen felment, annál nehezebben tűnik el, gondoljunk csak a makacs cellulitisre, a derekunkhoz kedvesen ragaszkodó úszógumira vagy a nehezen begombolható nadrág-szoknya derékra. 

A sikerhez, a szép, formás alakhoz vezető út nem könnyű és nem rövid. Mindenképpen több fronton kell támadnunk, ha szemmel látható eredményeket szeretnénk elérni. Muszáj a diéta, a kalóriacsökkentett, rendszeres és egészséges étkezés, és muszáj a mozgás. Erdőben, konditeremben, otthon vagy akárhol. A kevesebb kalória és a több mozgás mellett van még egy módszer, egy lehetőség, amit nemcsak a testünk, de a lelkünk is szeret. Érdemes időről időre kényeztető testkezelésekkel megajándékozni magunkat. Hasznosak a relaxáló vagy izomlazító masszázsok is, de próbálták már a Holt-tengeri testkezeléseket?  

Azt talán már hallották, hogy a 21-féle ásványnak köszönhetően a Holt-tenger egyedülálló a világon. A holt-tengeri ásványok megújítják a bőr szöveteinek szerkezetét. A holt-tengeri iszap rendkívül jó hatással méregtelenít, regenerál és vitalizál. Nagy hatással kezeli a cellulitises szöveteket, fokozza a bőr anyagcseréjét, tisztítja és ápolja a bőr rétegeit, elősegíti a regenerációját, és szemmel láthatóan karcsúsít, persze nem azonnal az első kezelésnél, de a kellemes érzés, a bőr selymes tapintása szinte azonnal érezhető.

A Hotel Lövér wellness központjában többféle holt-tengeri testkezelés közül választhatunk. A Méregtelenítő iszappakolás alkalmával sokat lendít az eredményen, ha egy kicsit szaunázunk a testkezelés előtt. Infra vagy finn szauna, mindegy melyik, a lényeg, hogy a jótékony izzadás vagy az infra esetében a mélymeleg terápia a bőr salakanyagainak kiürülését eredményezi, javul a diffúzió, a hőmérsékletnek a kollagén rostokra kifejtett hatása következtében feszesebbé válik a bőr. A hő hatására kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe. A testpakolás alkalmával tetőtől talpig bekennek minket a langyos iszappal, majd takarók alatt szunyókálunk, végül egy alapos zuhanyozást követően speciális testápolót masszíroznak a bőrünkbe. Érdemes ezt a kezelést olyankorra időzítenünk, amikor utána több óráig nem megyünk vízbe, hagyjuk, hogy bőrünk élvezze a hatóanyagok felszívódását.át.
Amíg testünk az iszapban pihen, lelkünk is elcsitul, élvezzük a lágy relaxáló zenét vagy a madárcsicsergést. Szinte idilli nyugalomban töltjük el ezt az alig félórát, aminek hatását sokáig érezzük majd.

Top