Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Alakformáló testkezelések

2018. ápr. 17.
Alakformáló testkezelések

Sokan vagyunk, akik így tél végén nem annyira szeretünk tükörbe nézni. Igen, a hideg hónapokban ránk rakódnak dolgok, amiket legszívesebben azonnal levetnénk, ám a feladat nem egyszerű!

Ami könnyen felment, annál nehezebben tűnik el, gondoljunk csak a makacs cellulitisre, a derekunkhoz kedvesen ragaszkodó úszógumira vagy a nehezen begombolható nadrág-szoknya derékra. 

A sikerhez, a szép, formás alakhoz vezető út nem könnyű és nem rövid. Mindenképpen több fronton kell támadnunk, ha szemmel látható eredményeket szeretnénk elérni. Muszáj a diéta, a kalóriacsökkentett, rendszeres és egészséges étkezés, és muszáj a mozgás. Erdőben, konditeremben, otthon vagy akárhol. A kevesebb kalória és a több mozgás mellett van még egy módszer, egy lehetőség, amit nemcsak a testünk, de a lelkünk is szeret. Érdemes időről időre kényeztető testkezelésekkel megajándékozni magunkat. Hasznosak a relaxáló vagy izomlazító masszázsok is, de próbálták már a Holt-tengeri testkezeléseket?  

Azt talán már hallották, hogy a 21-féle ásványnak köszönhetően a Holt-tenger egyedülálló a világon. A holt-tengeri ásványok megújítják a bőr szöveteinek szerkezetét. A holt-tengeri iszap rendkívül jó hatással méregtelenít, regenerál és vitalizál. Nagy hatással kezeli a cellulitises szöveteket, fokozza a bőr anyagcseréjét, tisztítja és ápolja a bőr rétegeit, elősegíti a regenerációját, és szemmel láthatóan karcsúsít, persze nem azonnal az első kezelésnél, de a kellemes érzés, a bőr selymes tapintása szinte azonnal érezhető.

A Hotel Lövér wellness központjában többféle holt-tengeri testkezelés közül választhatunk. A Méregtelenítő iszappakolás alkalmával sokat lendít az eredményen, ha egy kicsit szaunázunk a testkezelés előtt. Infra vagy finn szauna, mindegy melyik, a lényeg, hogy a jótékony izzadás vagy az infra esetében a mélymeleg terápia a bőr salakanyagainak kiürülését eredményezi, javul a diffúzió, a hőmérsékletnek a kollagén rostokra kifejtett hatása következtében feszesebbé válik a bőr. A hő hatására kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe. A testpakolás alkalmával tetőtől talpig bekennek minket a langyos iszappal, majd takarók alatt szunyókálunk, végül egy alapos zuhanyozást követően speciális testápolót masszíroznak a bőrünkbe. Érdemes ezt a kezelést olyankorra időzítenünk, amikor utána több óráig nem megyünk vízbe, hagyjuk, hogy bőrünk élvezze a hatóanyagok felszívódását.át.
Amíg testünk az iszapban pihen, lelkünk is elcsitul, élvezzük a lágy relaxáló zenét vagy a madárcsicsergést. Szinte idilli nyugalomban töltjük el ezt az alig félórát, aminek hatását sokáig érezzük majd.

Top