Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Amikor a Hotel Lövér a nyugalom szigete

2020. jan. 14.
Amikor a Hotel Lövér a nyugalom szigete

Aki rendszeresen jár szállodába pihenni, bizony érzi és tudja a különbséget egy telt házas szálloda és egy kevésbé foglalt szálloda között.

Van, amikor nem tudunk erre tudatosan figyelni, mert kötődünk a gyerekek iskolai szünetéhez, számolnunk kell a korlátozott szabadságnapokkal a munkahelyünkön, és örülünk, ha tudunk szobát foglalni hétvégére, a szünetekre vagy az ünnepekre, és alig várjuk, hogy a család végre együtt pihenjen és élvezze a szállodai szolgáltatásokat, a közös kirándulásokat.
Ám amikor megtehetjük, hogy tudatosan válasszuk meg pihenésünk időpontját, ráadásul szeretnénk, hogy az a legnagyobb nyugalomban teljen, lehet, hogy meg is kérdezzük a szálloda munkatársát, mit javasol, mikor nincs telt ház… Most eláruljuk Önöknek, milyen az, amikor a Hotel Lövér a nyugalom szigete, és azt is sejtetni engedjük, mikor tudja elkerülni a telt házas időszakokat.

Vannak, akik csak a szállodai parkolóba érkezve figyelnek fel arra, hogy milyen kevés autó áll a ház előtt. Aztán élvezik, hogy nem kell várni a szobára, mert a takarítás időben lezajlott, és a recepció előtt sem kígyóznak sorok becsekkolásra várva. Mindig van kényelmes kanapé szabadon a napfényes lobbyban, hogy ott üldögélve egy finom kávéval vagy teával legyen mód meghitt beszélgetésekre. Az étteremben azonnal megtaláljuk kedvenc asztalunkat az ablaknál vagy akárhol, sőt a büféasztal kínálatának feltérképezésekor sem kell sietnünk. Nincs sorban állás a kávégép előtt, és italrendelésünk nyomán pillanatok alatt érkezik a zamatos soproni nedű. Leginkább a szálloda wellness-szigetén fogjuk élvezni a nyugalom óráit, mert ilyenkor biztos, hogy gyakrabban beférünk a 8 személyes pezsgőfürdőbe, módunk lesz néhány karhosszt úszni a kis medencében vagy esetleg teljes csendben relaxálni a forró szaunában, ami valljuk csak be, igencsak kedvünkre való. Nyugodtan rászánhatjuk magunkat egy-egy wellness kezelésre, masszázsra vagy pakolásra, kihasználhatjuk az alkalmat kezünk-lábunk ápolására pedikür vagy manikür keretében, hiszen a 6. emeleti Wellness&Beauty központban könnyen kapunk megfelelő időpontot.

A Hotel Lövér családi szálloda. Kényelme és programlehetőségei okán sok-sok család mond itt igent családi nyaralásra és hétvégi kikapcsolódásra. A nyári vakáció idején, húsvétkor, pünkösdkor, a piros betűs ünnepek – március 15., augusztus 20., október 23., november 1. – alkalmával, és kisebb mértékben hétvégente számítani kell arra, hogy a szálloda legkisebb vendégei gyerekzsivajt, játékos hangulatot és zsibongó életet hoznak a ház falai közé, a lobbyba, a medencébe, a kertbe és az étterembe is. Ilyenkor egy másik arcát mutatja a népszerű szálloda az erdő közepén.

Aki azzal a szándékkal foglalja le szobáját, hogy alaposan és hatékonyan kipihenje magát, a legjobb, ha a hétköznapokon érkezik a Lövérbe. A vasárnaptól péntekig tartó időszak a szenior vendégek ideje, az 55 éven felüli vendégek számára kialakított szállodai csomagajánlat ilyenkor vehető igénybe. Ha további nyugalmasabb napokat, heteket vagy hónapokat keresgélünk, akkor bizony az év első 2-3 hónapjára is igaz, hogy ilyenkor sokkal kevesebb a telt házas időszak, mint például áprilisban és májusban, vagy szeptemberben. Ugye, Önök is hallottak a VOLT fesztiválról? Akár igen, akár nem, egy biztos, aki nyugalomra vágyik, annak nem tanácsoljuk, hogy 2020. július 1-4. között a Hotel Lövért válassza pihenése helyszínéül.

Végül elárulunk egy titkot, mégpedig azokat a helyeket, ahol teljesen telt ház idején is a legnagyobb nyugalomban lesz része. Próbálja csak ki a 6. emeleti sóbarlangot, a privát szaunát, a teabárt, bármely wellness kezelést, a szállodai pihenőpark hátsó, fenyves melletti részét, vagy induljon sétára az erdőben. Ezeken a helyeken és alkalmakon garantáltan a tökéletes nyugalom veszi majd körül.

Top