Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Az erdei relaxálás margójára

2018. már. 13.
Az erdei relaxálás margójára
Az erdő a természet temploma. Gondoljon erre, amikor elindul, hogy megtapasztalja az erdő gyógyító erejét! Telefonját kapcsolja ki, tegye a hátizsákba, nem lesz rá szüksége.

Mehet egyedül, vagy mehet társasággal, de az igazi erdő-élményeket akkor tudja megtapasztalni, ha nem itt beszélik ki a hét eseményeit. Ha megnyugtatja, hogy többen járják az erdőt, akkor menjenek kis csapattal. Kérje meg őket is a csendes sétára! És ha eljött az ideje, menjen nyugodtan egyedül! Keressen egy ismerős túraútvonalat, hogy ne azon izguljon, eltéved-e. Ha ajánlhatunk, a Ciklámen tanösvény bármelyik része jó lehet, a kis stilizált ciklámenek a fák törzsén beszédesen vezetnek az erdei úton.
Ha az erdő gyógyító erejét szeretné megtapasztalni,  egy másfajta szemléletet kell elsajátítania. Át kell adnia magát a természetnek minden érzékszervével. Csendben sétáljon és figyeljen!  Próbáljon meg egyenletesen lépni, egyenletes tempóban haladni, közben lélegezzen mélyeken, hagyja, hogy minden porcikáját átjárja a soproni klimatikus gyógylevegő.  
Az erdei séta egyes szakaszain mindig egy-egy érzékszervét nyissa meg az erdő felé. Nézze a színeket, hallgassa a madarakat, érezze meg a természet illatát, érintse meg a fák törzsét. Egy ilyen séta során nem a mennyiség számit, nem az a fontos, hány kilométert halad, hanem az, hogy mennyire tudja kikapcsolni a hétköznapi feszültségeket, sikerül-e a természet szépségére figyelnie. Ha szeret fotózni, itt a remek alkalom! Amikor témát keresünk az erdőben – egy szép virágot vagy különleges formájú fát, a fák közt felragyogó napsugár hangulatát -, akkor szépen tereljük is figyelmünket a minket körülvevő erdő felé, és kevésbé agyalunk a problémáinkon.  
A tavaszi erdő zsong. Elkápráztat minket a benne újjászülető élettel. Fedezze fel a tavasz apró jeleit a lövéri fenyveserdőben, és próbálja ki a relaxáló erdőjárás fortélyait. Egészségére válik majd!

Top