Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Az erdei relaxálás margójára

2018. már. 13.
Az erdei relaxálás margójára
Az erdő a természet temploma. Gondoljon erre, amikor elindul, hogy megtapasztalja az erdő gyógyító erejét! Telefonját kapcsolja ki, tegye a hátizsákba, nem lesz rá szüksége.

Mehet egyedül, vagy mehet társasággal, de az igazi erdő-élményeket akkor tudja megtapasztalni, ha nem itt beszélik ki a hét eseményeit. Ha megnyugtatja, hogy többen járják az erdőt, akkor menjenek kis csapattal. Kérje meg őket is a csendes sétára! És ha eljött az ideje, menjen nyugodtan egyedül! Keressen egy ismerős túraútvonalat, hogy ne azon izguljon, eltéved-e. Ha ajánlhatunk, a Ciklámen tanösvény bármelyik része jó lehet, a kis stilizált ciklámenek a fák törzsén beszédesen vezetnek az erdei úton.
Ha az erdő gyógyító erejét szeretné megtapasztalni,  egy másfajta szemléletet kell elsajátítania. Át kell adnia magát a természetnek minden érzékszervével. Csendben sétáljon és figyeljen!  Próbáljon meg egyenletesen lépni, egyenletes tempóban haladni, közben lélegezzen mélyeken, hagyja, hogy minden porcikáját átjárja a soproni klimatikus gyógylevegő.  
Az erdei séta egyes szakaszain mindig egy-egy érzékszervét nyissa meg az erdő felé. Nézze a színeket, hallgassa a madarakat, érezze meg a természet illatát, érintse meg a fák törzsét. Egy ilyen séta során nem a mennyiség számit, nem az a fontos, hány kilométert halad, hanem az, hogy mennyire tudja kikapcsolni a hétköznapi feszültségeket, sikerül-e a természet szépségére figyelnie. Ha szeret fotózni, itt a remek alkalom! Amikor témát keresünk az erdőben – egy szép virágot vagy különleges formájú fát, a fák közt felragyogó napsugár hangulatát -, akkor szépen tereljük is figyelmünket a minket körülvevő erdő felé, és kevésbé agyalunk a problémáinkon.  
A tavaszi erdő zsong. Elkápráztat minket a benne újjászülető élettel. Fedezze fel a tavasz apró jeleit a lövéri fenyveserdőben, és próbálja ki a relaxáló erdőjárás fortélyait. Egészségére válik majd!

Top