Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Bolondos április

2017. már. 21.
Bolondos április
Zsong a tavasz Sopronban! A természet ébredésével együtt nyit a Familypark, indulnak a hajók a Fertőn, egyre több bob hasítja a domboldalt, sőt a zenészek is hangolnak.

Használják ki Önök is a tavaszi friss energiákat és tervezzenek aktív pihenést Sopronban! Mutatjuk az aktuális áprilisi programokat, ahol a család apraja-nagyja vidáman pihen, akár a tavaszi szünetben, akár egy-egy hétvégén.

Amikor Sopron és környéke felébred a téli álomból, a tavasz első fuvallatára sorra nyitnak ki a legnépszerűbb kirándulási célpontok, kezdődnek a művészeti-kulturális fesztiválok, benépesül az erdő és a Fertő. Tegyék színesebbé soproni pihenésüket színvonalas programokkal!

 

Családoknak ajánljuk


A St. Margarethen-i Familypark, a családok kedvence új attrakciókkal indítja az idei szezont április elsejétől. Lesz kakasvadászat és izgalmas erdei express, sőt a sziklamászók az akár 8 méter magasra is felmerészkedhetnek kecskéket etetni.  
Szállodánk ajándéka 3-12 éves gyermekeknek 50 % kedvezmény a belépő árából!

 

A Fertő-tó hangulata sétákra, bringázásra és hajózásra csábít. Az időjárás függvényében könnyedén megválaszthatják az Önöknek leginkább megfelelő kikapcsolódást. A Drescher-Line sétahajói április 3-tól menetrend szerint közlekednek, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban pedig akár túzok-dürgésre is indulhatunk az áprilisi szombatokon.

 

A nyári bobpálya áprilisban már minden nap nyitva tart és várja a lejtők és lankák lovasait!


A kultúra szerelmeseinek ajánljuk


Az idei évad nyitásaként a Soproni Tavaszi Napok rendezvénysorozatot ajánljuk a zenekedvelőknek. Szimfónikus, akusztikus és könnyűzenei koncertek, sőt duma színház és verslavina nyújt igényes szórakozást egészen Húsvétig, április 16-ig.
Ezt követően Eszterházát ajánljuk szeretettel az igényes komolyzene rajongóinak. Április közepétől egészen októberig egymásnak adják a kilincset avagy a színpadot a zenészek az Eszterházi Vigasságok programsorozat idején. Haydn és a 18-19.századi zeneszerzők népszerű művei csendülnek fel a kastély lélegzetelállító termeiben és udvarán.

 

Az erdő mindig nyitva


Sopronban nincs programajánló erdő nélkül, hisz zöldülnek a fák, pattannak a rügyek, nyílnak a virágok és csivitelnek a madarak, hív a természet. Húzzanak bakancsot és hódítsák meg a Károly kilátót, ahol új interaktív kiállítás is várja Önöket.  Fedezzék fel a szálloda mellett induló Ciklámen tanösvény titkait, csodálják meg a már nyíló tavaszi virágokat és tisztítsák meg tüdejüket a kristályiszta alpesi levegőn! Legyen az egy  romantikus esti séta, egy röpke reggeli kocogás, vagy akár fél napos bakancsos túra, a Lővérek tavaszi zsongása jót tesz testüknek és lelküknek egyaránt!

 

Kiemelt csomagajánlataink

Extra kedvezmény: 12 éves korig ingyen! 

 

 

Top