Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Borban az igazság, egészség és szépség!

2016. máj. 06.
Borban az igazság, egészség és szépség!
Sopron a Kékfrankos fővárosa, ezt mindannyian tudjuk. Szeretjük és fogyasztjuk a zamatos soproni borokat, a Kékfrankos, a Zweigelt, a Merlot és a Cabernet Sauvignon időről időre a poharunkba kerül, de vajon Ön fürdött már borban?

Volt már része szőlőmagolajos masszázsban?
Tudta, hogy bőrünk és egész szervezetünk hálásan fogadja a szőlőmagolajat?


A szőlővel, borral végzett testkezelések többszáz éves hagyományokkal büszkélkedhetnek. Ha visszamegyünk a történelembe, már a 17. században találunk írásos feljegyzéseket boros fürdőkről. Akkoriban isiászra, arthritisre és más fájdalmakra biztosított gyógyírt ez a terápia.
Napjainkban egyre népszerűbb a szőlőmagolaj fogyasztása, gyógyászati célú felhasználása. A szőlőmagolajat a szőlőszemek magjaiból állítják elő..A szőlő kipréselésekor visszamaradt törkölyből nyerik a magokat, megszárítják, s ezekből a magokból sajtolják az olajat. Egy liter szőlőmagolajhoz 50 kg szőlőmag szükséges, másképpen számolva 500 kg szőlő. A magok olajtartalma 6 és 20% között ingadozik.

 

Mit is tud a szőlőmagolaj?
A hidegen sajtolt, kizárólag természetes összetevőkkel rendelkező szőlőmagolaj antioxidáns hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminé, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminé!
Magas E-és F- vitamin-, antioxidáns- valamint telítetlen zsírsav (linolsav) tartalmának köszönhetően lassítja a bőr öregedési folyamatait. A természetben egyedülálló procyanidin tartalmú hatóanyagkombinációnak köszönhetően a szőlőmagolaj egyedülálló az olajok között. Az értékes hatóanyagokban kiemelkedően gazdag, enyhe, kellemes illatú olaj, nagyon könnyen felszívódik a bőrbe, zsírfényt nem, csak bársonyosan sima, jól hidratált, rugalmas bőrt hagy maga után.


Arcmasszázsként nagyon jól ápolja a zsíros bőrt, bőrösszehúzó hatása miatt hatékonyan zárja össze a pórusokat, amivel megelőzhető, hogy azok eltömődjenek és pattanások képződjenek a bőrön. Enyhíti a szem alatti sötét karikákat, hidratál, rendkívül könnyen és gyorsan felszívódik. Képes lehet a kollagén és elasztin szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotán javítani. Ezáltal kisimítja az apróbb ráncokat, javítja a bőr feszességét, így annak öregedési folyamatát lassítani tudja.


Testmasszázsként alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására.

 

Természetesen belsőleg is fogyaszthatjuk, napi egy teás- vagy evőkanál csodát tehet szervezetünkkel! Megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, növeli a "jó" HDL és csökkenti a "rossz" LDL szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét. Javítja a látást, megelőzheti a szürke hályog kialakulását. A férfiaknál a prosztatára és az impotenciára lehet jó hatású, míg a nőknél a változókor kellemetlen tüneteit enyhítheti. Agy érelmeszesedésben szenvedők emlékezetét javíthatja. Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen.
Fogyasszuk és használjuk bátran a természet ajándékát!

Top