Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Borban az igazság, egészség és szépség!

2016. máj. 06.
Borban az igazság, egészség és szépség!
Sopron a Kékfrankos fővárosa, ezt mindannyian tudjuk. Szeretjük és fogyasztjuk a zamatos soproni borokat, a Kékfrankos, a Zweigelt, a Merlot és a Cabernet Sauvignon időről időre a poharunkba kerül, de vajon Ön fürdött már borban?

Volt már része szőlőmagolajos masszázsban?
Tudta, hogy bőrünk és egész szervezetünk hálásan fogadja a szőlőmagolajat?


A szőlővel, borral végzett testkezelések többszáz éves hagyományokkal büszkélkedhetnek. Ha visszamegyünk a történelembe, már a 17. században találunk írásos feljegyzéseket boros fürdőkről. Akkoriban isiászra, arthritisre és más fájdalmakra biztosított gyógyírt ez a terápia.
Napjainkban egyre népszerűbb a szőlőmagolaj fogyasztása, gyógyászati célú felhasználása. A szőlőmagolajat a szőlőszemek magjaiból állítják elő..A szőlő kipréselésekor visszamaradt törkölyből nyerik a magokat, megszárítják, s ezekből a magokból sajtolják az olajat. Egy liter szőlőmagolajhoz 50 kg szőlőmag szükséges, másképpen számolva 500 kg szőlő. A magok olajtartalma 6 és 20% között ingadozik.

 

Mit is tud a szőlőmagolaj?
A hidegen sajtolt, kizárólag természetes összetevőkkel rendelkező szőlőmagolaj antioxidáns hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminé, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminé!
Magas E-és F- vitamin-, antioxidáns- valamint telítetlen zsírsav (linolsav) tartalmának köszönhetően lassítja a bőr öregedési folyamatait. A természetben egyedülálló procyanidin tartalmú hatóanyagkombinációnak köszönhetően a szőlőmagolaj egyedülálló az olajok között. Az értékes hatóanyagokban kiemelkedően gazdag, enyhe, kellemes illatú olaj, nagyon könnyen felszívódik a bőrbe, zsírfényt nem, csak bársonyosan sima, jól hidratált, rugalmas bőrt hagy maga után.


Arcmasszázsként nagyon jól ápolja a zsíros bőrt, bőrösszehúzó hatása miatt hatékonyan zárja össze a pórusokat, amivel megelőzhető, hogy azok eltömődjenek és pattanások képződjenek a bőrön. Enyhíti a szem alatti sötét karikákat, hidratál, rendkívül könnyen és gyorsan felszívódik. Képes lehet a kollagén és elasztin szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotán javítani. Ezáltal kisimítja az apróbb ráncokat, javítja a bőr feszességét, így annak öregedési folyamatát lassítani tudja.


Testmasszázsként alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására.

 

Természetesen belsőleg is fogyaszthatjuk, napi egy teás- vagy evőkanál csodát tehet szervezetünkkel! Megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, növeli a "jó" HDL és csökkenti a "rossz" LDL szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét. Javítja a látást, megelőzheti a szürke hályog kialakulását. A férfiaknál a prosztatára és az impotenciára lehet jó hatású, míg a nőknél a változókor kellemetlen tüneteit enyhítheti. Agy érelmeszesedésben szenvedők emlékezetét javíthatja. Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen.
Fogyasszuk és használjuk bátran a természet ajándékát!

Top