Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Családdal a Lövérben

2020. jún. 22.
Családdal a Lövérben

Sokan tudjuk, hogy gyerekkel, gyerekekkel vagy unokákkal jól nyaralni szinte kihívás, főleg 2020. nyarán, amikor nemcsak a korosztályos igényekre, hanem a pandémiás korlátozásokra és pénztárcánk vastagságára is figyelni kell.

Biztonságra, közelségre és kedvezményekre vadászunk, családi programok között keresgélünk. Hadd ajánljuk figyelmükbe a Hotel Lövért, ahol az erdő közepében a természetközeli kikapcsolódás minden öröme és a környék izgalmas felfedezései minden korosztályt várnak. Újra kinyitott a wellness részleg is, hogy az anyukák és az apukák kedvük szerint felfrissülhessenek. Természetesen a pénztárcabarát akciókról sem kell lemondani a családoknak, hiszen több családi csomagajánlat szerint a 12 év alatti gyermekek ingyen nyaralhatnak a népszerű soproni szállodában.

A jó nyaralás egyik mérföldköve a kényelmes szállás.A Hotel Lövér 22 négyzetméteres, egylégterű, erkély nélküli, zuhanyzós családi szobáiban 2 felnőtt és 2 gyerek kényelmesen elfér, a 28 négyzetméteres, pótággyal bővített, erkélyes kétágyas szobákat 3 fős családok részére ajánljuk, és természetesen akár 2 egymás melletti szoba is foglalható, ha már nagyobbak a gyerekek. Kinek-kinek az igényei, és a szálloda szabad kapacitásai szerint.

Mi, felnőttek, nagyon jól elvagyunk az éttermi teraszon és a wellness részlegen, napozunk vagy szunyókálunk a pihenőparkban vagy az 5. emeleti napozó erkélyen, de vajon mivel tölthetik el a szállodai napokat a gyerekek? A legkisebbeket praktikusan berendezett játszószoba várja, a nagyobbacskáknak ott a kerti játszótér, hogy levezessék felesleges energiáikat. Lehet apával pingpongozni, anyával kerti sakkozni, és van hely szaladgálásra, bújócskára, labdázásra is.

A soproni erdők mélyén számos izgalmas kaland várja a gyerekeket és szüleiket. Vadonatúj erdei kalandpark attrakcióit lehet kipróbálni a szálloda közelében létesített Lövér Alpin Parkban. Igazi erdei élménypark ez kalandjátszótérrel, sziklamászó falakkal, ügyességi játékokkal és KRESZ pályával. A megunhatatlan Károly-kilátó közelében feltétlenül érdemes végigmenni a Boszorkány tanösvényen, hiszen a megállóknál teljesítendő feladatok igazán jó mókának tűnnek a vakáció idején is. Fel kell mászni a kilátóba, be kell menni az interaktív múzeumba, de a madáretető melletti szorgoskodás is megéri a bámészkodást.

A Lövér nyaralás egyik napja valószínűleg a Familyparkban telik majd el a kicsikkel – jelenleg előzetes online regisztráció kell hozzá! -, ám a többi napra is tervezhetünk igazi kalandokat – nyári bobozást és gokartozást Sopronban. Egyetlen gyerek sem fog ellenállni a belvárosi fagyinak vagy a Harrer csokinak. Fedezzék fel Sopron ízeit és hangulatát, szálljanak fel a városnéző kisvasútra, térjenek be a Macskakő - Gyermekmúzeumba, nézzenek ki a Tűztorony tetejéről.

Sopron és környéke szó szerint kifogyhatatlanul gazdag szórakoztató élményekben. Nyugodtan vállalkozzanak családi nyaralásra a Hotel Lövérben, higgyenek nekünk, pihenésben, kényeztetésben és kalandokban sem lesz hiány!


Top