Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Égnek az adventi fények a Hűség városában

2021. dec. 01.
Égnek az adventi fények a Hűség városában

Az adventi várakozás heteiben Sopron különleges arcát mutatja. A fényes díszekkel és az óriási fenyőfával, a fűszeres forralt bor és mézeskalács illattal átszőtt belváros esti sétákra hívogat idén is.

A csodásan kivilágított Várkerületen kézműves portékák között lelhetünk rá szeretteink ajándékára, ahogy kesztyűbe burkolt kezünk között óvatosan tartva a bögrénkben gőzölgő forralt bort kortyoljuk. Az adventi vásárok hangulata felkészít az ünnepre. Lelassít és elvarázsol fényeivel és illatával. Sopronban sincs ez másképp, mutatjuk a részleteket.

A soproni népszavazás 100 éves évfordulóján mintegy 600 ezer fényfüzér ragyogja be a Fő tér, a Várkerület és a Szent Mihály templom környékét, a legendás centenáriumi helyszíneket. A hagyományos adventi vásárt két várkerületi helyszínen: a Mária-oszlop melletti rendezvénytéren, valamint a Bástya téren, a Rondellánál találjuk. A kézműves vásárt bőséges étel-ital kínálat egészíti ki, az elmaradhatatlan fűszeres forró italok fogyasztásához soproni adventi bögre és centenáriumi bögre is vásárolható és kedves emlékként hazavihető, megőrizhető.

Gyönyörű fotók készülhetnek a város karácsonyfája mellett, a 30 éves normann fenyő pazar háttérként szolgál az ünnepi szelfikhez, akárcsak a város csodás adventi koszorúja, melyen vasárnaponként 18.00 órakor gyújtják meg a gyertyákat.

Bár idén a járványhelyzet miatt elmaradnak a színpadi fellépések a soproni adventi vásárban, nem kell lemondanunk a szívet-lelket ünnepre hangoló zenés programokról. Sztárénekesek produkciójában gyönyörködhetünk szabadtéren és a Liszt Központban az alábbi időpontokban. Pl.: Miklósa Erika és Horváth István közös estje, Wolf Kati adventi koncertje a Szent Imre templom előtt, Pastorale - A Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar adventi hangversenye, Bereczki Zoltán adventi hangversenye

Hangolódjanak Önök is karácsony ünnepére Sopronban! Gyönyörködjenek a város fényeiben, majd melegedjenek át a Hotel Lövér meghitt nyugalmában. Állítsák meg az időt a békésen ropogó kandallótűz mellett, válasszanak fűszeres italokat a szálloda kínálatából, élvezzék az adventi időszak ételkínálatát és a lazító wellness élményeket. Szeretettel várjuk Önöket a téli erdő közepén!

Top