Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Egy bizonyos kor felett...

2017. aug. 18.
Egy bizonyos kor felett...

Egy bizonyos kor felett már másról szól a pihenés.  Ilyenkor öröm a csend, és elégedettséget hoz, ha nem lármáznak a lurkók és nincs folytonos lótás-futás a szállodai folyosón. Ebben a korban nagybetűs a nyugalom és gyakran előfordul, hogy hosszú-hosszú évekig ugyanoda járunk.

A Hotel Lövérben bizony jól ismerjük ezt a bizonyos kort. Mi úgy mondjuk,  szeptember felé közeledve, hogy eljött a szeniorok ideje.


Kell-e magyarázni, miért is járnak ide Sopronba oly nagy lelkesedéssel a nyugdíjas korú vendégek?
A titok közepe a soproni Lövérek legendás vonzereje.  Klimatikus gyógy levegő, gyönyörű erdő, árnyas és kényelmes sétautak, közel a történelmi városmag, kényelmes a közlekedés. Számtalan érvet tudunk felsorolni, de a lényeg, hogy egyszerűen jó itt lenni. A szervezet feltöltődik és regenerálódik a jó levegőn, lehet mozogni is, ki mennyit bír. A Ciklámen tanösvény vagy a kilátók megunhatatlan időtöltést jelentenek, és akkor még nem is beszéltünk a Tűztoronyról, a városi kultúráról vagy a  szállodai lehetőségekről.

 

A Hotel Lövér már hosszú évtizedek óta a szeniorok paradicsoma, különösképpen a hamarosan beköszöntő őszi időszakban. Az Indián nyár hangulata az, amit az idősebb generáció felettébb nagyra értékel.  Ilyenkor pont kellemes a napfény, még lehet üldögélni az éttermi teraszon, szunyókálni  vagy olvasgatni a pihenőparkban. Nem hiányzik a légkondi az erdőre nyíló szobákban és öröm a madarak kórusára ébredni. A vasárnaptól péntekig érvényes kedvezményes ajánlat 5 éjszakányi tartózkodása már felér egy kisebbfajta újjászületéssel.  A környék és a természet vonzása mellett jó, hogy van egy kis wellness is, lehet szaunázni, úszni, pezsgőfürdőzni. Nem hiányzik a jótékony „dögönyözés”  sem, hiszen masszázsok, testkezelések és kozmetika is szerepel a kínálatban, szenioroknak ráadásul 20 % kedvezménnyel! 

 

Egy bizonyos kor felett egyre fontosabb az idő, a magunkra fordított aranyidő. A Lövérben pedig, higgyenek nekünk, minden perc erről szól. Önök kipróbálták már?
Top