Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Egy bizonyos kor felett...

2017. aug. 18.
Egy bizonyos kor felett...

Egy bizonyos kor felett már másról szól a pihenés.  Ilyenkor öröm a csend, és elégedettséget hoz, ha nem lármáznak a lurkók és nincs folytonos lótás-futás a szállodai folyosón. Ebben a korban nagybetűs a nyugalom és gyakran előfordul, hogy hosszú-hosszú évekig ugyanoda járunk.

A Hotel Lövérben bizony jól ismerjük ezt a bizonyos kort. Mi úgy mondjuk,  szeptember felé közeledve, hogy eljött a szeniorok ideje.


Kell-e magyarázni, miért is járnak ide Sopronba oly nagy lelkesedéssel a nyugdíjas korú vendégek?
A titok közepe a soproni Lövérek legendás vonzereje.  Klimatikus gyógy levegő, gyönyörű erdő, árnyas és kényelmes sétautak, közel a történelmi városmag, kényelmes a közlekedés. Számtalan érvet tudunk felsorolni, de a lényeg, hogy egyszerűen jó itt lenni. A szervezet feltöltődik és regenerálódik a jó levegőn, lehet mozogni is, ki mennyit bír. A Ciklámen tanösvény vagy a kilátók megunhatatlan időtöltést jelentenek, és akkor még nem is beszéltünk a Tűztoronyról, a városi kultúráról vagy a  szállodai lehetőségekről.

 

A Hotel Lövér már hosszú évtizedek óta a szeniorok paradicsoma, különösképpen a hamarosan beköszöntő őszi időszakban. Az Indián nyár hangulata az, amit az idősebb generáció felettébb nagyra értékel.  Ilyenkor pont kellemes a napfény, még lehet üldögélni az éttermi teraszon, szunyókálni  vagy olvasgatni a pihenőparkban. Nem hiányzik a légkondi az erdőre nyíló szobákban és öröm a madarak kórusára ébredni. A vasárnaptól péntekig érvényes kedvezményes ajánlat 5 éjszakányi tartózkodása már felér egy kisebbfajta újjászületéssel.  A környék és a természet vonzása mellett jó, hogy van egy kis wellness is, lehet szaunázni, úszni, pezsgőfürdőzni. Nem hiányzik a jótékony „dögönyözés”  sem, hiszen masszázsok, testkezelések és kozmetika is szerepel a kínálatban, szenioroknak ráadásul 20 % kedvezménnyel! 

 

Egy bizonyos kor felett egyre fontosabb az idő, a magunkra fordított aranyidő. A Lövérben pedig, higgyenek nekünk, minden perc erről szól. Önök kipróbálták már?
Top