Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Egy fotós szemével látni…

2017. júl. 31.
Egy fotós szemével látni…

Ahhoz nem fér kétség, hogy mindannyian szeretünk szépséges fotókat nézegetni elbűvölő helyekről. És ahhoz sem, hogy tudjuk, egy fotós mindig egy kicsit más szemmel nézi a dolgokat.

Fényeket és hangulatokat lát, észreveszi a legeldugottabb helyek vonzerejét és valljuk be, neki technikai tudása is van ahhoz, hogy megörökítse a pillanat varázsát.  Amikor egy fotós sétára indul, akkor bizony csodás képek kísérik útját. Wow- mondjuk és gondoljuk, sőt önkéntelenül is bevonódunk az élményekbe.

 

Vajon Önök szívesen sétálnának virtuálisan egy fotóssal Sopronban?  Szeretnének belemerülni  a történelmi emlékek, a zegzugos utcák, a Tűztorony, a szakrális emlékek, a színes virágos teraszok, a soproni borok, a Fertő, az egyedülálló Lövérek és a fenyveserdő különleges hangulatába?


Pölcz Klaudia @kisklau amatőr soproni fotós örömmel kíséri Önöket a Hotel Lövér új Instagram oldalán! Kövessék a @hotelloversopron Instagram oldalunkat, ahová folyamatosan, szinte naponta kerülnek fel szemet gyönyörködtető fotók szépséges városunkról és természetesen szállodánkról.
Top