Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
A Hónap Hotele (közönségszavazás): Észak-Dúnántúl régióban II. helyezett - 2018. szeptember

Egy fotós szemével látni…

2017. júl. 31.
Egy fotós szemével látni…

Ahhoz nem fér kétség, hogy mindannyian szeretünk szépséges fotókat nézegetni elbűvölő helyekről. És ahhoz sem, hogy tudjuk, egy fotós mindig egy kicsit más szemmel nézi a dolgokat.

Fényeket és hangulatokat lát, észreveszi a legeldugottabb helyek vonzerejét és valljuk be, neki technikai tudása is van ahhoz, hogy megörökítse a pillanat varázsát.  Amikor egy fotós sétára indul, akkor bizony csodás képek kísérik útját. Wow- mondjuk és gondoljuk, sőt önkéntelenül is bevonódunk az élményekbe.

 

Vajon Önök szívesen sétálnának virtuálisan egy fotóssal Sopronban?  Szeretnének belemerülni  a történelmi emlékek, a zegzugos utcák, a Tűztorony, a szakrális emlékek, a színes virágos teraszok, a soproni borok, a Fertő, az egyedülálló Lövérek és a fenyveserdő különleges hangulatába?


Pölcz Klaudia @kisklau amatőr soproni fotós örömmel kíséri Önöket a Hotel Lövér új Instagram oldalán! Kövessék a @hotelloversopron Instagram oldalunkat, ahová folyamatosan, szinte naponta kerülnek fel szemet gyönyörködtető fotók szépséges városunkról és természetesen szállodánkról.
Top

Kedves Vendégünk!

 

Ezúton értesítem Önöket, hogy szállodánk a világot sújtó koronavírus járvány miatt 2020. március 23-án felfüggesztette a vendégek fogadását, ideiglenesen üzemszünetet tart reményeink szerint 2020. május 3-ig!

Erre az időszakra vállalt kötelezettségeinket így nem tudjuk teljesíteni.

 

Kérjük, módosítsa foglalásának időpontját - e-mailben és telefonon továbbra is elérhetőek vagyunk.

Keressenek bennünket bizalommal, hogy a veszélyhelyzet elmúltával újra megnyithassa ajtaját szállodánk.

 

Vegyék komolyan az ajánlott óvintézkedéseket, vigyázzanak magukra, állítsuk meg együtt a vírus terjedését, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!

 

Szíves megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Munkatársaink nevében is:

Bartha Mária és Bartha György