Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Egyre kapósabbak a tavaszi ünnepi hétvégék!

2020. feb. 10.
Egyre kapósabbak a tavaszi ünnepi hétvégék!

Vannak évek, amikor több alkalommal is hosszú hétvégékkel kényeztetnek minket a piros betűs ünnepek, ám idén, 2020-ban ezt csupán néhány alkalommal teszik

Mivel ezúttal vasárnapra esik március 15., így az első igazi 4 napos ünnepre Húsvét alkalmából kerül sor. Joggal számíthatunk arra, hogy ezt az áprilisi alkalmat sokan szeretnék majd szállodában tölteni, élvezni a családi együttléteket, a kirándulásokat, a vizes élményeket és a kulináris élvezeteket.

A Hotel Lövérben is elkelt már a szobák nagy része Húsvétra, de aki lemaradt sem kell bánkódjon, hiszen a május 1. és a pünkösdi hétvégék is foglalhatók már. Ekkortájt már zsong az erdő, nyitva van a Familypark, hétágra süt a nap, dalolnak a madarak, sőt elindul a kerékpáros szezon is a Fertő-tó partján.

Hosszasan sorolhatnánk, mennyi minden várja a vendégeket tavasztájt a soproni Lövérekben, de fontos, hogy már most érdemes figyelni a szobafoglalásokra. Hogy a kedvenc emeleten és a legszebb kilátással pihenhessünk, hogy legyen még igazi családi szoba, ha gyerekekkel érkezünk.

Nemcsak a tavasz, hanem a VOLT fesztivál is erős hívószó, ha Sopronról van szó. Egyre másra látnak nyilvánosságot a népszerű zeneünnepen fellépő énekesek és zenekarok, ám akik jártak már a VOLT-on, tudják, hogy roppant gyorsan kell szállást foglalni, mert ilyenkor – ahogy mondani szokás – egy tűt sem lehet leejteni Sopronban. Csak súgjuk, hogy a Hotel Lövérben még vannak szabad szobák a VOLT-ra, és azt is sejtetjük, hogy a fesztivál alatt a szálloda szolgáltatásai bizony a fesztiválozók igényeit követik, gondoljunk csak a késői reggelire…

Tavasztájt eszünkbe jut a SZÉP kártyánk is, és a már gondolatainkba rögződött május 31-i határidő. Jó, persze, nincs nagy baj, ha nem költjük el 2018-ban kapott juttatásainkat, a számlánkon marad, de ennek ára van a bank felé. Sokkal jobban járunk, ha elköltjük. Például tavaszi pihenésre, a Lövérben, ahol áprilisban és májusban különlegesen szép évszakban kapcsolódhatunk ki.

Friss energiák, életöröm és vitalitás járkál a fák között, igazán jó érzés magunk mögött hagyni a telet és a hideg hónapokat. A büféasztalon megjelennek a ropogós zöldségek, az illatos fűszerek, beindul a grillszezon és egyre több időt tölthetünk a teraszon és a parkban. Hagyjuk, hogy a gyerekek fogócskázzanak, talán megtanítjuk őket sakkozni és pingpongozni, együtt nyújtózunk a reggeli tornákon a parkban az animátorral és hosszú kilométereken át töltődünk az erdőben a kristálytiszta alpesi levegővel. A Familypark is csak ránk vár a vidám attrakciókkal, és indítja járgányait a nyári bobpálya is.

Legyenek részesei a soproni tavasznak, foglalják be már most szobáikat a májusi ünnepi hosszú hétvégékre!

Top