Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Évindító pihenés

2017. dec. 18.
Évindító pihenés

Sokan mondják, olyan lesz az év, ahogy indul. Miért is ne higgyünk ebben és alapozzuk meg az új évet egy erdei wellness pihenés szárnyakat adó nyugalmával?


Számtalan érvünk van arra, miért érdemes beiktatni egy rövid kikapcsolódást már januárban. Nézzük szépen sorban:
-    Ha stresszes és rohanós volt a december, ha besokalltunk az év végi hajrában, akkor minden porcikánk hálás lesz egy rövidebb vagy hosszabb pihenésért januárban. Pár nap alatt újra feltölthetjük elemeinket a lövéri fenyveserdő nyugalmában, hogy testileg-lelkileg újjászületve sikerrel vehessük 2018 akadályait.

-    Ha szeretjük a havat, érdemes azonnal útra kelnünk, amikor havazik, hogy kiélvezhessük a hó borította erdő és az alpesi hegyek téli örömeit. A talpunk alatt csikorgó hó, a hatalmas fák között tetten érhető havas csend, a vidám szánkózás, a kipirult gyermekarcok megérnek ilyenkor egy-egy hétvégi kiruccanást.

-    Azt fogadták meg szilveszter éjszakáján, hogy az új évben jobban figyelnek egészségükre? Akkor akár januárban beiktathatnak egy méregtelenítő léböjtkúrát vagy egy karcsúsító diétát a Lövérben! Az egy hetes komplett program alatt sok-sok mindentől megszabadulhatnak – felesleges kilóktól, felgyűlt feszültségtől. A saját magukra fordított idő igazán kitűnő alapozás az új esztendőre!

-    A farsangi forgatagot nemcsak a gyerekek szeretik! A felnőttek is szívesen időznek el a vidám társasági eseményekben, együtt vacsoráznak, táncolnak, koccintgatnak kedvükre. A Hotel Lövér farsangi hétvégéin kulináris örömök és vérpezsdítő talpalávaló várja a párokat és társaságokat.

Top