Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Ezért jó a karácsony egy szállodában!

2017. dec. 18.
Ezért jó a karácsony egy szállodában!

Manapság egyre többen töltik a karácsonyi ünnepeket egy szállodában családjukkal. Vannak, akik  fejüket csóválják erre, mert el sem tudják képzelni, miért is olyan vonzó ez a lehetőség. Hadd meséljük el, milyen is a karácsony egy szállodában!

Mindenekelőtt könnyed, hiszen úgy lehet együtt a család, hogy semmire nincs gond.  Finomabbnál finomabb ételek sorakoznak a büféasztalon, zenés programok gondoskodnak a szórakozásról,  de a legjobb, hogy az együtt töltött idő lesz a legnagyobb ajándék a család minden tagjának. Közösen étkeznek, közösen sétálnak, játszanak vagy kirándulnak. Sehová nem kell sietni, nagyon is bele lehet lassulni így a pihenőnapokba, jó sokat beszélgetni, társasjátékozni a kicsikkel, pingpongozni, vagy éppen nagyokat szunyókálni ebéd után, ha éppen ehhez van kedvünk. Wellness masszázsokra, kényeztető kozmetikai kezelésekre is van mód, fontos pillanatok ezek,  érdemes törődni testünk és lelkünk harmóniáival is. A szállodai karácsonyfa mindig hatalmas és gyönyörű, tökéletes háttér egy családi fotóhoz, akárcsak a meghitt kandalló a Hotel Lövér halljában.

A szállodában eltöltött karácsony olyan, mint egy találkozási pont. Vannak, akik a Szentestét még otthon töltik, és másnap indulnak útra a szállodai ünneplésre, de egyre többen vállalják be azt is, hogy szállodában töltik a december 24-ét. Ilyenkor különleges, karácsonyi hangulatú büfévacsora koronázza meg a csendes estét, azt követően pedig csak választás kérdése, hogy romantikus esti séta zárja-e a napot a kivilágított Ojtozi fasoron, vagy meghitt beszélgetés, koccintás a kandalló előtt.

December 25-én benépesül a szálloda, megélénkülnek a terek, a folyosók, a játszószoba. Vidám jókedv tölti be az uszodát, teljes gőzzel mennek a finom, forró szaunák, és ha az időjárás is úgy akarja, gyereknevetéstől hangos a szállodai pihenőpark és a környező sétautak. Havazáskor mesevilággá változik az erdő, és ne felejtsük el azt sem, hogy a közeli alpesi csúcsok a szánkózás és a síelés örömét is hozzátehetik az ünnephez.

Top