Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Familypark – Ausztria családi vidámparkja 50 éves fennállását ünnepli

2018. már. 14.
Familypark – Ausztria családi vidámparkja 50 éves fennállását ünnepli

Ami öt évtizeddel ezelőtt egy kis meseerdőnek indult, az mára Ausztria keleti felének legkedveltebb családi kirándulóhelye lett. A Fertő tavi régióban található családi szabadidőparkba végül is minden évben több mint 600 000 vendég látogat el.

A Soprontól mindössze 20 percnyi autóútra található tematikus parkot már a magyar családok is felfedezték maguknak.

A parkot 1968-ban alapította egy Erwin Müller nevű osztrák úr, majd 1984-ben átadta a családi vállalkozást a fiának. Szerették volna vonzóvá tenni az addig szerény kirándulási úticélt egy látványos témapark kialakításával, amire nem volt még példa Ausztriában. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy nagyszabású elképzelésük valóra vált! A márciustól októberig tartó 8 hónapos nyitva tartás alatt közel 650 ezer ember tölti itt szabadidejét.
A Familyparkot újra és újra fel kell keresni, hiszen folyamatosak a fejlesztések, az új játékok, az adrenalinfokozó attrakciók. A jubileumi év újdonságai között találunk egy mesehintát, ami tulajdonképpen kedves, nosztalgikus emlékezés a park keletkezésére. Csodálatos állatfigurák hátán lehet helyet foglalni és élvezni lágy, kellemes hintázást és ringatózást. A park történelmi magja, a Meseerdő is megszépül az ünnepre, nem érdemes kihagyni! Természetesen az extrémebb kalandokat keresők is megtalálják számításukat a legújabb, merész szabadesés játékokban. Eláruljuk, hogy 8 méteres magasságból indul ez a játék, mi biztosan nem bírnánk ki sikogatás nélkül!
A Familypark életre szóló élmény, csak ajánlani tudjuk. Minden korosztálynak! Végre nem kütyük előtt ül a gyerek, hanem élvezi a jó levegőt, a játék örömét és a családi együttlétet.

Top

A 194/2021. számú Kormányrendelet értelmében 2021.május 7-től újra várjuk
plasztikkártya formátumú védettségi igazolvánnyal

rendelkező Kedves Vendégeinket és a felügyeletük alá tartozó 18 év alattiakat
a megszokott színvonalú szolgáltatásokkal, garantálva az elvárható maximális biztonságot.

Az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezőket is csak védettségi igazolvánnyal (plasztikkártya) tudjuk fogadni.


Várjuk megrendeléseiket, keressenek bennünket bizalommal!