Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Familypark a családok kívánságlistájának élén

2021. jún. 10.
Familypark a családok kívánságlistájának élén

Őrületes játékok, szédítő kalandok – földön, vízen, levegőben! Látogassák meg a szórakozás birodalmát Ausztriában, 20 km-re Soprontól!


Végre kinyitott a Familypark, ahol legalább 30 pörgő, forgó és mozgó játék, Leonardo Da Vinci híres repülőtalálmánya, hullámvasutak, izgalmakkal teli Kalózösvény, lombok között megbúvó Mocsárvár, számtalan vízi játék, csúszda és pálya varázsolja el a kicsiket, a nagyokat és a még nagyobbakat. Senki nem kerül ki innen érintetlenül, beszippantja a játékok világa, a látványos és hajmeresztő vidámparkok hangulata.

Kihagyhatatlan, kikerülhetetlen, felülmúlhatatlan az a fajta családi szórakozás, amit az osztrák Familypark már évtizedek óta kínál a nyugati határszélen nyaraló gyerekeknek és szüleiknek. Ez a megállapítás a soproni Lövérbe érkezőkre is igaz, főleg azért, mert a lenyűgöző szabadidőpark vonzerejét a Hotel Lövér kedvezményesen megvásárolható gyermek belépőjegyekkel is fokozni tudja. Ha nálunk nyaral családjával és szeretné meglátogatni a szórakozás birodalmát Ausztriában, 3000 Ft kedvezményt adunk a 3-12 év közötti gyermekek belépőjének árából a szállodai recepción történő jegyvásárlás esetében.

A pandémia miatt idén is alapos előkészületeket igényel egy Familypark látogatás, ám az élmény mindent visz! Érdemes megismerni a szabályokat, segítünk!

Nyitva van a Familypark, de…

A járványveszély miatti korlátozások Ausztriában és Magyarországon is fokozatosan enyhülnek, a jogszabályok változását folyamatosan figyelnünk kell, ez igaz a határ átlépésére és a Familyparkba történő belépésre is. Összegyűjtöttük Önöknek a belépéshez szükséges információkat, ismerje meg az előzetes online időpontfoglalás, a maszkviselés és az Ausztriába történő belépés, valamint a Magyarországra történő visszautazás-határátlépés hatályos rendelkezéseit itt:

https://www.hotellover.hu/hu/familypark_belepes


Akciók segítik a nyaralást


A vakáció a gyerekes családok minél kényelmesebb és élménydúsabb, ám pénztárcabarát nyaralásáról szól. Az, hogy a Hotel Lövérbe a 12 éven aluli gyerekek ingyen érkezhetnek szüleikkel, és hogy július és augusztus hónapokban nincs hétvégi felár, valljuk be, nagyon jól hangzik! Aztán az is vonzó, hogy a büféreggelin és a büfévacsorán túl könnyű levesebédet is kínál a szálloda egytálétellel, főzelékkel és sós tésztaétellel kiegészítve, hiszen a gyerekeknek nem elég a napi két étkezés. 

Kapásból 3 fontos előnyt soroltunk fel a soproni családi nyaralások mellett, pedig még nem is említettük a saját játszóteret, a Lövér Alpin Park erdei kalandparkot, az izgalmas Boszorkány ösvényt, a nyári bob pályát vagy a közeli múzeumvasutat. Kicsit sem okoz fejtörést tehát, hogy érdekes és tartalmas programokkal töltsük meg a vakáció napjait. Kezdődhet a csomagolás? 
Top