Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Familypark és más csudaságok. Családi programajánló

2019. már. 14.
Familypark és más csudaságok. Családi programajánló

Mondhatunk-e jobb hírt a Sopronba járó családoknak annál, mint hogy 2019. március 30-án nyit a Familypark? Aligha. Aki egyszer is kipróbálta gyermekeivel a családi vidámparkot Szentmargitbányán, tudja, miről beszélünk.

Egy helyről, ahol a család minden tagja önfeledten szórakozik, ahol mind a 28 féle pörgő, forgó és mozgó játékot ki kell próbálni. 


Szórakozást az egész családnak! – hangzik a Familypark mottója, és higgyék el, ezzel mindent el is mondtunk, szóról szóra. 145 000 négyzetméteren olyan profi és változatos vidámparkban tölthetjük el a napot, ahová mindig visszavágyunk majd. Mert újdonságok és fejlesztések minden évben gazdagítják a kínálatot.

A 2019-es szezonra az új "bolondos forgószéllel" köszönti látogatóit a Familypark. A Fertő tó partján kiadták a legmagasabb fokú viharjelzést! A Bolondos Forgószél nevű hajóhintával mindenki vízre szállhat egy kis kaland kedvéért. Hajótöréstől nem kell félni!

A park mind a négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.

Tündérfesztivál. Hallottak már róla? A tündérek soproni ünnepe olyan bájos esemény, amit mindenki imádni fog. 2019. június 8-9. között kerül megrendezésre Sopronban. A Lőverek, a Fertő-Hanság és a harkai síkvidék tündéreinek és manóinak ünnepére mindig meghívják a környékbeli embergyerekeket is. És mivel az emberek is családokban élnek, az ünnepen felnőttek is vannak szép számmal, Tündér anyukák és Manó apukák segítenek, hogy a kicsik csodálatos tündérruhákban, tündérszárnyakban vagy manófülekben vegyenek részt a fergeteges programokon, felvonulásokon, koncerteken, kézműves foglalkozásokon, felhővadászatokon.

A Tündérfesztivál igazi „sopronikum”, az országban egyedülálló, és olyan páratlan természeti környezetben élhetik át a részvevők, mint az Erzsébet kert. Ez a tágas kert igazi botanikai érték, különlegesség, az ország legrégebbi közparkja, közel hozza a látogatókat a természethez és persze a tündérvilághoz.

A Familypark és a Tündérfesztivál csak kettő a számtalan családi programlehetőség közül. Ha soproni nyaralást tervezünk, érdemes alaposan körülnézni, hiszen a nyári bobpályától a kalandparkig, a Boszorkányos tanösvénytől a Károly kilátó interaktív kiállításáig, a nagycenki múzeumvasutazástól a Fertő-tavi biciklizős vagy hajózásos kalandokig rengeteg vidám közös élményben lehet részünk.

Top