Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Familypark és más csudaságok. Családi programajánló

2019. már. 14.
Familypark és más csudaságok. Családi programajánló

Mondhatunk-e jobb hírt a Sopronba járó családoknak annál, mint hogy 2019. március 30-án nyit a Familypark? Aligha. Aki egyszer is kipróbálta gyermekeivel a családi vidámparkot Szentmargitbányán, tudja, miről beszélünk.

Egy helyről, ahol a család minden tagja önfeledten szórakozik, ahol mind a 28 féle pörgő, forgó és mozgó játékot ki kell próbálni. 


Szórakozást az egész családnak! – hangzik a Familypark mottója, és higgyék el, ezzel mindent el is mondtunk, szóról szóra. 145 000 négyzetméteren olyan profi és változatos vidámparkban tölthetjük el a napot, ahová mindig visszavágyunk majd. Mert újdonságok és fejlesztések minden évben gazdagítják a kínálatot.

A 2019-es szezonra az új "bolondos forgószéllel" köszönti látogatóit a Familypark. A Fertő tó partján kiadták a legmagasabb fokú viharjelzést! A Bolondos Forgószél nevű hajóhintával mindenki vízre szállhat egy kis kaland kedvéért. Hajótöréstől nem kell félni!

A park mind a négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.

Tündérfesztivál. Hallottak már róla? A tündérek soproni ünnepe olyan bájos esemény, amit mindenki imádni fog. 2019. június 8-9. között kerül megrendezésre Sopronban. A Lőverek, a Fertő-Hanság és a harkai síkvidék tündéreinek és manóinak ünnepére mindig meghívják a környékbeli embergyerekeket is. És mivel az emberek is családokban élnek, az ünnepen felnőttek is vannak szép számmal, Tündér anyukák és Manó apukák segítenek, hogy a kicsik csodálatos tündérruhákban, tündérszárnyakban vagy manófülekben vegyenek részt a fergeteges programokon, felvonulásokon, koncerteken, kézműves foglalkozásokon, felhővadászatokon.

A Tündérfesztivál igazi „sopronikum”, az országban egyedülálló, és olyan páratlan természeti környezetben élhetik át a részvevők, mint az Erzsébet kert. Ez a tágas kert igazi botanikai érték, különlegesség, az ország legrégebbi közparkja, közel hozza a látogatókat a természethez és persze a tündérvilághoz.

A Familypark és a Tündérfesztivál csak kettő a számtalan családi programlehetőség közül. Ha soproni nyaralást tervezünk, érdemes alaposan körülnézni, hiszen a nyári bobpályától a kalandparkig, a Boszorkányos tanösvénytől a Károly kilátó interaktív kiállításáig, a nagycenki múzeumvasutazástól a Fertő-tavi biciklizős vagy hajózásos kalandokig rengeteg vidám közös élményben lehet részünk.

Top