Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Fogyjon a Holddal a Lövérekben!

2016. ápr. 22.
Fogyjon a Holddal a Lövérekben!
Ha diétát vagy méregtelenítő kúrát tervez, figyelje a Holdat! Érezze a természet segítő támogatását a Lövéri fenyvesekben a kristálytiszta alpesi levegőn!

Ha diétát vagy méregtelenítő kúrát tervez, figyelje a Holdat! Érezze a természet segítő támogatását a Lövéri fenyvesekben a kristálytiszta alpesi levegőn!

Aki kicsit is járatos léböjt berkekben, pontosan tudja, nem mindegy, mikor és hol vágunk bele a testi-lelki méregtelenítést, tisztulást segítő kúrába. Legtöbben tavasszal böjtölnek, az évezredes vallási rituálék és a természet ébredését kísérő újjászületés nyomán. A böjti hagyományok mellett mindenképpen érdemes segítségül hívni a természet erőit, figyelni a hold állását. Teliholdkor, majd az azt követő fogyó hold ciklusban a szervezet automatikusan az elengedésre, a méregtelenítésre és a leadásra van beprogramozva, így könnyebb és eredményesebb a léböjtkúra.

A tudatos böjtölők mindig gyönyörű természeti környezetet választanak, távol a hétköznapok zajától. A soproni Hotel Lövért körülölelő fenyveserdő és a klimatikus gyógyhatásokkal bíró kristálytiszta alpesi levegő ideális kísérője a tisztító léböjtkúrának. Buchinger és Kneipp jól bevált módszerei – frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevek, gyógyteák, hideg-meleg leöntések – mellett naponta kényeztető wellness kezelések segítik a méregtelenítés folyamatát.. Elvonulás vagy közös teázás, egyéni fitness vagy csoportos mozgás – a Hotel Lövérben mindenki saját ritmusa szerint böjtölhet!

A 7 éjszakás Lövér-léböjt – klasszikus Buchinger alapokon - 1 ráhangoló-leépítő napot, 4 lénapot és 1 felépítő napot jelent, a kúra elején és végén vegetáriánus módon zöldségekkel, a lényegi böjt napokon szilárd táplálék nélkül, sok-sok folyadékkal.  Természetesen nem maradhat el az orvosi kontroll, a folyamatot támogató konzultáció és a tisztulást segítő testkezelések sem: hideg-meleg leöntések és váltófürdők, sőt minden napra jut egy masszázs is: száraz kefemasszázs, talpmasszázsok, teljes testmasszázsok a vérkeringés és a méreganyag kiválasztás fokozására, majd a kúra végén, megkoronázva a böjt gyakran nem könnyű óráit, jöhet a szépítő kozmetikai kezelés is!

A szállodai uszoda, szauna – akár privát szauna! – és pezsgőfürdő a vizes lazulás élményét nyújtja, de az igazi vonzerő a Lövérekben az „erdei wellness” – barangolások a lövéri fenyveserdő ösvényein, kímélő kocogás és gimnasztika az erdei tornapályán, nordic walking. Itt minden a természetbe hív, a különlegesen tiszta, klimatikus gyógyhatásokkal bíró alpesi levegőre, amely megnyugtat, feltölt, csitítja a stresszt. Képzeljék csak el – szieszta a százéves fák alatt a Lövér parkjában, az erdő színeivel és finom suhogásával, madárdallal körítve… egyszerűen tökéletes a böjtölő léleknek!

Top