Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Gyerekekkel a Lövérben

2018. júl. 17.
Gyerekekkel a Lövérben

A nyári vakáció alatt benépesül a Hotel Lövér játszószobája, sok-sok apró cipő sorakozik előtte, ami azt jelzi, hogy nálunk a legkisebbek is jól érzik magukat.

Már sok szülő tudja, mire számíthat, ha a soproni fenyveserdőbe tervezi a család nyaralását. Tudják, hogy a családi szobák kényelme mellett bizton számíthatnak babaágyra, babakádra és etetőszékre, nem kell ezeket a fontos kellékeket magukkal cipelni az útra, ha pici babákkal érkeznek.

A nagyobbacskák boldogan vetik bele magukat a jól felszerelt játszószobába, és egymás után fedezik fel az óriási építőkockák, kisautók és babák színes világát. Le a cipővel! – hangzik a kérés, és amíg a gyerek az üvegfalú játszószobában múlatja az időt, a szülők kényelmesen kortyolhatják délutáni kávéjukat vagy frissítő nyári koktéljukat. Fél szemük elég, ha a gyermeken van, aki szemmel láthatóan örömmel és boldogan vegyül el a játszószoba kis társaságában.

És a játék akár a szabadban is folytatódhat! A szállodai pihenőparkban található homokos játszótér maga a gyerekparadicsom! Csúszda, mászóka, libikóka, homokozó áll rendelkezésre a hatalmas árnyas fák alatt. Csak néha ugrik be a képbe egy-egy csintalan mókuska, a gyerekek és szüleik nagy örömére. Ki lehet próbálni a hatalmas függőágyakat, lehet sakkozni vagy pingpongozni is a kertben, de nem múlhat el Lövér-nyaralás erdei kirándulás nélkül sem!

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak a Károly-kilátó környéke szépült meg, de elkészült egy Boszorkány tanösvény is a gyerekek nagy örömére! A Károly-magaslati parkolótól induló, nyolc állomásból álló meseösvény a Kőhalmy Vadászati Múzeumig vezeti a gyerekeket. A 900 méteres út során térkép segítségével helyi legendák és boszorkány történetek nyomába eredhetnek, az egyes stációknál pecséteket gyűjthetnek, majd a végállomáson ajándékot is kapnak. A meseösvényen a gyerekek nemcsak a legismertebb népszokásokat, hanem a helyi legendákat, a Kecske–patak boszorkánylegendáját is megismerhetik. A Kőhalmy Vadászati Múzeum mindenképpen megér egy látogatást, ha már fent vannak a Károly-kilátónál, hiszen gyerekeknek készült, és interaktív módon tanít természetismeretre és -szeretetre.

Az erdő ajándékai mellett ne feledkezzünk el a vizes élményekről sem! A napi pancsoló órák a medencetérben lehetővé teszik a hangos csobbanást, a labdás játékokat a vízben, amit a gyerekek azonnal ki is használnak, hiszen nincsen nyár víz és lubickolás nélkül!

Esténként pedig eljön a közös családi játék ideje a lobbyban! Az odakészített kártyák, sakk és társasjátékok jó szolgálatot tesznek, hogy végre ne a mobilt nyomkodja a gyerek, hanem legyőzze apát a társasban! És közben milyen jól meg lehet beszélni a napi élményeket, sőt azt is, mit hozzon a holnap. Esetleg kirándulást a Familyparkba vagy a bobpályára…

Top