Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Gyerekvilág Lövér-módra

2019. jún. 17.
Gyerekvilág Lövér-módra

A családi nyaralás szervezése nem egyszerű kihívás a szülőknek. Legfontosabb, hogy szemünk fénye jól érezze magát, ne unatkozzon és ne lógjon folyton a nyakunkon, hiszen a pihenés anyának és apának is kijár.

Ha van elég tér és hely a szabad játékra és futkározásra, ha vannak a szálloda környékén izgalmas kirándulás és kalandos élmény lehetőségek, akkor nagyot nem hibázhatunk, és a közösen eltöltött családi nyaralás végén mindannyian mosolyogva emlékezünk majd az együtt átélt derűs pillanatokra. 

Bizton állíthatjuk, hogy a Hotel Lövér a nyári hónapokban a családok kedvence lett az elmúlt évek alatt. A kényelmes és praktikus családi szobák, a beltéri játszóház és a kültéri játszótér, mint alap kényelmi szolgáltatások mellé felsorakoznak a gyerekek örömét és a szülők nyugalmát garantáló élmény lehetőségek, kisovis kortól egészen a nagyiskolás korig.

A legkisebbeket homokozó és csúszda várja a szálloda saját pihenőparkjában az árnyas fák alatt, és a mezítlábas játszóházban a napfényes szállodai hallban a bátrabbak akár egyedül is építőkockázhatnak, mert anya mindent lát az üvegfalon át. A medencetérben akár pancsolni is lehet, szépen, óvatosan, hiszen a víz a nyári vakáció egyik főszereplője, még a legkisebbeknek is.

A nagyobbacskák imádják, hogy szabadon futkározhatnak a hatalmas kertben, kedvükre mozgathatják a mókásan nagy kerti sakk bábukat, visongatva lépdelhetnek a mezítlábas tanösvényen vagy labdázhatnak a zöld füvön. Velük már az erdőjárás is élmény, hiszen szemük és fülük van a természetben átélhető látványosságokra. Ők fedezik fel a mókusokat és a harkályokat, élvezik, ha megérinthetik a nagy fák törzsét, és összegyűjthetik a tobozokat. Vigyük el őket a Boszorkány tanösvényre!  A Károly-magaslati parkolótól – a Lővér Kalandpark melletti úttól – induló, nyolc állomásból álló, közel 1 km hosszú meseösvény egészen a Vadászati Múzeumig vezeti a gyerekeket. A tanösvényen, ami a Kecske-patak boszorkánylegendája nyomán készült, egy térkép segítségével eredhetnek a gyerekek a helyi legendák nyomába, az egyes állomásokon pedig pecséteket gyűjthetnek a végállomáson kapható jutalomért cserébe. Számukra a kisvonat is nagy élmény, érdemes hát ezen a mókás járművön megközelíteni a soproni belvárost egy finom fagyiért.

A komoly iskolások már élvezik, ha sakkozni tanulhatnak a kertben, és akkor a legboldogabbak, ha a családi társasjátékozáskor övék a győzelem. A legnépszerűbb kártyák és társasjátékok ott várják őket a lobbyban, és ha megunták, akár csocsó vagy billiárd partira is kihívhatják szüleiket az étterem melletti játékszobában. Végtelenül élvezik a száguldást a nyári bobpályán, és velük a soproni kilátókat is célba lehet venni!

Egyetlen program van, ami minden korú gyermek, sőt szüleik részére is fergeteges élményt nyúlt, a közeli Familypark! Burgenland hatalmas szabadidőparkja pompásan beleillik a családi nyaralásokba, megunhatatlan és kihagyhatatlan élmény cunami! Évről évre megújuló aktivitásokkal és színesebbnél színesebb program elemekkel várják a kicsiket és nagyokat.

Soproni kalandokra fel!

 

Keresse meg a megfelelő ajánlatunkat nyári pihenéséhez!

Top