Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Hangolódás az Adventre

2018. nov. 14.
Hangolódás az Adventre

Advent küszöbén állunk. Még csodásan ragyog a nap délidőben, de az utcák és a terek lassan fénybe öltöznek. Ünnepi, adventi fényruhába.

Otthon is előkerülnek a kellékek az adventi koszorúhoz, már válogatjuk a színes gyertyákat, a csillogó szalagokat, az apró kreatív kütyüket és keressük a legszebb ajtódíszeket.

Hangolódunk. Vágyakozunk és várakozunk. Szeretnénk, ha idén egy kicsit minden nyugisabb lehetne. Hogy legyen időnk belelassulni az adventbe, megcsodálni a fényeket és megkóstolni a sült gesztenyét az adventi vásárban. Ráérősen kortyolni a fűszeres forraltbort. Megsütni végre azt a finom mézeskalácsot, aminek receptjét még tavaly szereztük be. Gyertyát gyújtani otthon, és körbeülni azt, fahéjas puszedlit majszolni és beszélgetni. Karácsonyi meséket olvasni és együtt kacagni vicces családi történeteken.

Hogyan is lehetne idén ilyen mesebeli az advent? Mit is kellene másképp csinálnunk az eszelős rohanás, sorbanállás és stressz helyett? A titok talán az, hogy egyszerűsítsük az életünket ilyenkor. Vegyünk nagy levegőt, és utazzunk el pár napra! Keressünk egy szép adventi vásárt – például Bécsben vagy Sopronban -, és komótosan járjuk be! Gyönyörködjünk a díszekben, ízlelgessük a forró italokat, kóstolgassuk a vásári falatokat. Álljunk meg, ahol énekelnek, és hagyjuk, hogy a gyerek felüljön a körhintára! Vásároljunk szép téli kesztyűt vagy apró vásárfiát, ha szeretnénk, de ha nem, hát úgy is ünnep az ünnep.

 

Az együttléttől, a rácsodálkozástól lesz szép az adventi hangolódás, amihez a Hotel Lövér a maga módján szeretne hozzájárulni:

-    az adventi hétvégéken autóbuszos kirándulás keretében visszük el vendégeinket Bécsbe, a Christkindlmarktra, hogy ne legyen gond a parkolás és ne maradjon el a forralt bor sem

-    az adventi időszakban is több erdei sétán vehetnek részt vendégeink, ahol az egészséges erdei levegő, a szabadság-élmény olyan lesz, mint egy frissítő zuhany…

-    stresszoldásra a masszázs jótékony erejét ajánljuk – olajokkal, mézzel vagy a holt-tenger kincseivel

-    adventi büféasztalunkról nem hiányoznak a finom téli ételek, a gesztenye, a sütőtök, a vadak és a disznótoros ízek

-    karácsonyi ajándék egy kattintásra – a Lövér ajándékutalvánnyal biztosra mehet

 

 

 

Top