Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Hosszúhétvégék bűvöletében

2019. feb. 11.
Hosszúhétvégék bűvöletében

Ilyenkor, év elején a 2019-ben törvényesen kivehető szabadság napjaink mellett egészen biztosan szemügyre vesszük a hosszúhétvégéket is, amelyek nagyon jó lehetőségeket adnak arra, hogy évközben minél többször kikapcsolódhassunk.

A piros betűs ünnepeknek és a szombati munkanap áthelyezéseknek köszönhetően 2019-ben hat alkalommal élvezhetünk pár napos nyaralásokat, családi pihenéseket, wellness hétvégéket. Nézzük csak, hogyan is áll össze a 2019. évi hosszúhétvégék naptára:


3 napos hosszú hétvégék

•    március 15 – 16.– 17. (Március 15-i hosszúhétvége)
•    június 8 – 9.– 10. (Pünkösdi hosszúhétvége)
•    november 1 – 2.– 3. (Mindenszentek hosszúhétvége)


4 napos hosszú hétvégék

•    április 19 – 20.– 21.– 22. (Húsvéti hosszúhétvége nagypéntektől húsvét hétfőig, ekkor van a tavaszi szünet is az iskolákban április 18-23. között)
•    augusztus 17 – 18 – 19 – 20. (Augusztus 20. hosszúhétvége, egy áthelyett szombati munkanappal augusztus 10-én)

6 napos hosszú hétvége

•    December 24 – 25 – 26 – 27– 28– 29. (Karácsony. Igaz, hogy cserébe 2 decemberi szombaton is áthelyezett munkanapunk lesz, december 7-én és 14-én.)

Május 1-jéhez és október 23-hoz idén nem kapcsolódik hétvége, így ezeket az állami ünnepeket 2019-ben hétközi egynapos pihenésként éljük majd meg.

Tavaly sokan bosszankodtak a 6 áthelyezett szombati munkanap miatt, ezért jó hír, hogy idén csupán három alkalommal (augusztus 10., december 7. és 14.) kerül sor szombati munkanapra, amelyet vagy ledolgozunk, vagy kötelelező szabadságként veszünk ki.

Hogyan is tervezzük meg jól a hosszúhétvégéket?

-    Gondolkodjunk előre! Mivel arra bizton számíthatunk, hogy ezeken a 3-4 napos hétvégéken nagyon sokan szállodai tartózkodást, wellness hétvégét terveznek, érdemes időben lefoglalni pihenésünket! A Hotel Lövér kínálatában már foglalható az összes tavaszi hosszúhétvége, a március 15-i, a húsvéti és a pünkösdi ünnepi hétvége is, minimum 2 vagy 3 éjszakára.
-    Vessünk egy pillantást SZÉP kártya egyenlegünkre is, és költsük juttatásainkat pihenésre! Ugye tudják, hogy SZÉP kártyával fizethetik szállodai tartózkodásuk előlegét is?
-    A hosszúhétvége előtti-utáni munkanapok szabadságra váltásával könnyedén teremthetünk magunknak akár egyhetes pihenést is, ami nemcsak a környék látnivalóinak alapos megismerésére nyújt lehetőséget, de – például a Lövérben – életmódváltásra is alkalmas az egyhetes diétás vagy léböjtkúra igénybevételével.

Top