Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Így foglalhat könnyen és kedvezményesen a Hotel Lövérbe!

2020. máj. 25.
Így foglalhat könnyen és kedvezményesen a Hotel Lövérbe!

Szeretjük, ha a dolgok egyszerűek, érthetőek és nem bonyolultak. Így vagyunk mi ezzel a Hotel Lövér szobafoglalásán, és úgy sejtjük, hogy így vannak ezzel Önök is, kedves jelenlegi és jövendőbeli szállodai vendégeink, újra és újra visszatérő törzsvendégeink is.

Szállodai szolgáltatásaink, szobaáraink és csomagajánlataink hírét weboldalunk viszi el az érdeklődőkhöz. A www.hotellover.hu oldalon számtalan módon segítjük Önöket, hogy megtalálják és lefoglalják a legmegfelelőbb ajánlatot.

Felhívjuk figyelmüket kedvezményeinkre és a fizetési lehetőségekre, különös tekintettel a SZÉP kártya használatra! Nézzük csak sorban:

Egyik legfontosabb alaptételünk, hogy 5 % árkedvezményt nyújtunk Önöknek, ha szállodai tartózkodásukat nem szállásközvetítőn keresztül foglalják le, hanem közvetlenül nálunk rendelik meg, akár a weboldalon, akár telefonon vagy e-mailben a munkatársainkon keresztül.

Azonnali ONLINE SZOBAFOGLALÁS feliratú téglalapra kattintva a rendszer végig viszi Önöket a foglalási folyamaton, kiválasztható a dátum, a szobák mennyisége, a felnőttek és gyerekek száma, valamint az igényelt szolgáltatások. A személyes és fizetési adatok megadása után a rendszer visszaigazolást küld Önöknek, és már csomagolhatnak is!

Az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva a rendszer feltesz Önöknek néhány kérdést a tervezett szállodai pihenésével – időpont, csomagajánlat, szobák, személyek száma – kapcsolatban, majd ezt követően munkatársaink árajánlatot küldenek Önöknek az űrlapon felvázolt szállodai tartózkodásra, amit Önök otthon jól átgondolva, egy következő e-mailben le tudnak foglalni vagy akár módosíthatnak is.

Bizonyos csomagok esetében az 5 % direkt foglalási kedvezmény összevonható további 10 % törzsvendég kedvezménnyel is. A LÖVÉR TÖRZSVENDÉG KLUB tagjaként – hűségét jutalmazva – a létező legkedvezőbb feltételekkel pihenhet a Hotel Lövérben. A legtöbb ár esetében törzsvendégként 10 + 5 % árkedvezmény, előleg nélküli foglalási garancia (kivéve kiemelt csomagok) és egyidejűleg 3 szoba mennyiségre vonatkozó kedvezményekre jogosult. Érdeklődjenek a csomagok foglalási feltételeiről szállodánkban. A Lövér Törzsvendég Klubhoz már első szállodai tartózkodását követően csatlakozhat, a regisztrációs lap kitöltésével, és e-mail címének megadásával. Foglalásnál és ajánlatkérésnél ne felejtsék el jelezni, hogy Önök már Törzsvendégek szállodánkban!

Minimum 4 éjszaka foglalása esetén, a Lövér üdülés csomag keretein belül még kedvezőbb napi árra számíthatunk, ami az 5 % direkt és a 10 % törzsvendég kedvezménnyel együtt, valamint a gyerek kedvezményeket figyelembe véve vonzó családi nyaralási lehetőségeket kínál az Önök számára is. De érdemes megnézni kifejezetten családos ajánlatunkat a Vakáció Akció csomagot, ahol nagy gyermekkedvezménnyel várjuk a kedves Vendégeket.

Az 55 év felettieket a Hotel Lövér rájuk szabott SZENIOR NAPOK ajánlattal várja. Ez az alapesetben 5 éjszakás csomagajánlat vasárnapi érkezéssel és pénteki elutazással kínál kellemes és pénztárcabarát szállodai pihenést az idősebb generáció tagjainak, de természetesen speciális hosszabbítási árakat alkalmazva további napokra meg is hosszabbítható a tartózkodás. Ha a szálloda foglaltsági helyzete lehetővé teszi, akár 4 éjszakás Extra Szenior Napok ajánlat meghirdetésére is számíthatnak az őszi/téli időszakban az örökifjú vendégek. Hamarosan elérhető lesz őszi ajánlatunk is, melyről külön e-mailben fogjuk tájékoztatni Önöket.

Ne feledjék, SZÉP kártyával is tudnak fizetni szállodánkban, amennyiben a kártya saját névre szól. Foglalják le nyárra vagy őszre pihenésük időpontját és fizessék ki a SZÉP kártyán rendelkezésre álló összeggel. Vásárolhatnak értékutalvány, vagy szolgáltatást tartalmazó utalványt, amihez elegendő később időpontot egyeztetni.

Csak javasolni tudjuk, hogy böngésszen alaposan a Hotel Lövér weboldalán, válasszon ajánlatainkból, gyűjtse be a kedvezményeket és foglaljon közvetlenül. www.hotellover.huTop