Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Így készüljön a karácsonyra!

2019. nov. 06.
Így készüljön a karácsonyra!

 Lehet úgy is, hogy ne bolonduljon meg közben. Hogy könnyedén hangolódjon, és az ünnepet is élvezni tudja, annak minden illatával, fényével, ízével és örömével.

Talán minden évben megfogadja, hogy időben beszerzi az ajándékokat, megejti a nagybevásárlást, és praktikusan találja ki az ünnepi menüt, ám valahol valami gyakran félrecsúszik. És csak a kapkodás, az agyalás, a rohanás, a fejfájás és a végtelen fáradtság marad. Mi lenne, ha az idei karácsonyt könnyebben venné? Fontolja meg ötleteinket, és hangolódjon boldog várakozással az Ünnepre!

Pihenjen rá az év végi rohamra!
Éppen elég, ha a munkahelyén az év vége lázában ég. A „feladat-tengeren” sokkal gyorsabban és koncentráltabban jut át, ha hétvégén kimegy a természetbe. Sétáljon egy jót az erdőben, például a soproni fenyveserdőben, élvezze a klimatikus gyógylevegőt, csoszogjon az avarban, figyelje a cinkéket. Hagyja a gyerekeket szaladgálni, vagy a nagymamára, és igenis válasszon masszázst, kozmetikát, a sokat emlegetett énidő drága perceit. Jacuzzi, szauna és sóbarlang – egyik jó lehetőség a másik után, hogy a hétközi feszített munka után visszakapja a testi-lelki harmóniáját.

 

Forraltborozzon adventi vásárokban!
Kedvesen csillogó fényfüzérek, mézeskalács illat, a forralt bor összetéveszthetetlen aromája. Akár a bécsi Christkindmarkt hangulatát szereti, akár a soproni, eisenstadti vagy más közeli városkák ünnepi forgatagát, vesse bele magát! Gyönyörködjön a szebbnél szebb kézműves díszekben, a hatalmas festett gömbökben, hallgasson karácsonyi zenét, kortyolja a puncsot és simuljon bele az ünnepváró hangulatba. Ha a Lövér adventi csomagját választja, autóbusszal elvisszük Bécsbe, hogy a parkolás se okozzon fejtörést.


Ajándék vadászat helyett
Talán már Ön is sokszor hallotta a tanácsot – tárgyak helyett adj élményt ajándékba! Van benne valami. És mondja, Ön örülne, ha Lövér ajándékutalvány lapulna a fa alatt? Egy komplett hétvége vagy egy bizonyos összegre szóló utalvány? Ugye, hogy kiugrana a bőréből, és már a naptárt lapozgatná, mikor is tudná beváltani, muris szállodai kifejezéssel élve lelakni? Látja, máris van még egy tanácsunk: azt adj, amit Te is szívesen kapnál. Ha szeret a Lövérben pihenni, adja ezt a szállodai élményt ajándékba! Sorban állni sem kell érte, online megrendelheti, ráadásul pénztárcabarát módon ki is választhatja a megfelelő értékűt.


Családi karácsony szállodában
Pár évvel ezelőtt lehet, hogy idegenkedett volna attól, hogy karácsonykor szállodába vonuljon a család. De ebben a felpörgött, modern világban bizony meg kell ragadnunk minden alkalmat az örömteli családi együttlétre, a közös élményekre és kirándulásokra. Karácsonykor is érdemes ezen elgondolkodni, és kipróbálni az ünneplést szállodai körülmények között. Hogy mi jó is van ebben? Mentesítjük a háziasszonyt a bevásárlás-főzés-tálalás-mosogatás embert próbáló feladatkupacától. Ehelyett örömmel válogatunk a gazdagon megrakott szállodai büféasztal fogásaiból, lazán beszélgetünk és borozgatunk a családi asztal mellett. Reggel szaunázunk, délelőtt kirándulunk, ebéd után társasjátékozunk, délután jacuzziban lazulunk, vacsora után csocsózunk. Fotózkodunk a szálloda hatalmas karácsonyfájánál, annyit olvasunk, beszélgetünk és pihenünk, amennyit csak szeretnénk.
Boldog Karácsonyt!

 

 

 

 

Top