Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Így pihenhet a Lövérben télvíz idején

2021. okt. 26.
Így pihenhet a Lövérben télvíz idején

Ősszel még gyakran ragyog a nap, gyönyörű színekre vált az erdő, így sétálunk, kirándulunk soproni pihenésünk idején. Ám közeleg az esősebb, hidegebb évszak, amikor előtérbe kerülnek a szálloda belső lehetőségei.

A Hotel Lövérben számtalan módon eltölthetjük napjainkat akkor is, ha kevesebbet tudunk kimozdulni a hotelt körülölelő természetbe.

Vannak hetek, amikor beszorulunk a négy fal közé, mert folyton esik, erős a szél vagy a borongós sötétség miatt nem vonzó az erdei séta lehetősége. Sokkal inkább keressük a testünket-lelkünket átmelegítő, örömteli tevékenységeket, amelyből szerencsére jó sokat találunk kedvenc soproni szállodánkban. Nézzük csak sorban, miért is nem érdemes lemondani a Lövér élményekről rossz időjárás esetén sem:

A szállodai wellness sziget nemcsak medencével és szaunákkal hívogat vizes lazulásra, hanem rendszeres csoportos mozgásprogramokkal is feldobja napunkat. Lehet az egy reggeli torna a fitness teremben vagy vízi torna és aqua dance a medencében, biztosak lehetünk benne, hogy derűre hangoló percekben lesz részünk. Tóni animátor viccel, dicsér és motivál, ahogy illik, így igazi társasági élménnyé válik nálunk a könnyed testedzés is. Természetesen bevethetjük magunkat a hotel fitness termébe is, a kardio- és erősítőgépekkel való mozgásról nem kell lemondanunk nyaralásunk idején sem.

Igazi wellness énidőt élhetünk át, ha időpontot foglalunk masszázsra és kozmetikai arckezelésre. Előbbi ellazít és stresszmentesít, utóbbi ápol és szépít, a hévízi iszappal és gyógyvizekkel készített magyar Kaviczky-termékek és módszerek igazán minőségiek és különlegesek. Segítenek, hogy gyönyörűen kisimulva térjünk vissza majd a hétköznapokba. Hadd adjunk egy tippet – érdemes wellness masszázs és kozmetikai arcmasszázs előtt egy jót szaunáznunk, mert a forró izzadás után bőrünk sokkal intenzívebben szívja majd magába a kezeléskor használt értékes tápanyagokat.

A játék öröme elkísér minket egész életünkön át! Ha van egy pakli kártya, ha készen állunk egy sakk-partira, ha szeretünk megküzdeni a pingpong-asztalnál a győzelemért, derűsen és lelkesen tudjuk eltölteni délutánjainkat és estéinket a Hotel Lövérben is. Társaság is akad a hangulatos kandalló előtt a Lobby-bárban, sőt finom italokkal is fokozhatjuk jókedvünket. Különben is, itt a forró, fűszeres forralt bor ideje, csak bátran éljünk az igazi soproni borból készített téli ital örömeivel őszi-téli pihenésünk idején.

Ha már szaunáztunk, tornáztunk és bugyogtunk a jacuzziban, ha már lejátszottuk a revanst is a kártyajátékban, kereshetünk magunknak olvasnivalót a mini könyvtárból, de leküzdhetjük a rohanós hétköznapokból maradt alváshiányunkat is. Ugye tudják, hogy a Soproni-hegység levegője klimatikus gyógylevegő? Biztosan észreveszik, amikor azon kapják magukat, hogy sokat és jókat alszanak a Lövérben. Érdemes tudatosan is kihasználni ennek a különleges erdei levegőnek a gyógyhatásait, mégpedig egészen egyszerű módon – lélegezzék be az erkélyen, a szállodai parkban vagy erdei sétáik során, hiszen annyira sosem rossz az időjárás, hogy egy kicsit ne lehessen kimenni a természetbe felfrissülni, kicsit sétálni és fellélegezni. Egészségükre!

Top