Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Így töltsön el 4 napot a Lövérben!

2019. aug. 13.
Így töltsön el 4 napot a Lövérben!

 

Vajon 4 nap sok vagy kevés a soproni Lövérekben? Mire elég ez a két hétvégényi idő egy hatalmas erdő közepén, a történelmi emlékekben és legendákban gazdag Sopron város tetején, a számtalan úticéllal hívogató burgenlandi tájak közelében?

Csak megerősíteni tudjuk, hogy bizony mindenre nem elég! Többször 4 nap az ideális, a minden évszakban eltöltött 4 nap maga a változatosság, ami gyönyörködtet, és biztosan visszajáró törzsvendég státuszhoz vezet.

Nézzük csak elsőként, melyek azok a kihagyhatatlan programpontok, amelyekre minden 4 napos szállodai tartózkodásban érdemes időt szánni, érkezzünk édeskettesben, gyerekekkel vagy pihenjünk szeniorként:

 

 

-    A szállodai wellness-sziget meghódítása: bármely napszakban, akár naponta többször is jólesik úszni egyet, masszíroztatni a vízsugarakkal a jacuzziban, izzadni a szaunában és a kényelmes pihenőágyakon lazítva elengedni, átadni magunkat a pihenésnek.
-    A rég várt én-idő megteremtése a wellness központban: testi-lelki egyensúlyunk, sőt egészségünk érdekében válasszunk masszázst, testpakolást, kozmetikát, sóbarlang relaxációt, manikűrt vagy pedikűrt, és bízzuk szakértő kezekre magunkat néhány órára. Újjászületés kipipálva.
-    Édes kényeztetés: legyen ünnep a délutáni kávézás a tágas lobbyban, és igenis kérjünk mellé finom süteményt, ahogy illik! Adjuk meg a módját az étkezéseknek, engedjünk meg a vacsora mellé egy-egy pohár soproni bort, és legyen részünk igazi beszélgetésekben a terített asztaloknál vagy a hatalmas ablakok melletti fotelekben!
-    Erdei séta a szálloda körül: akár jobbra indulunk a szállodai pihenőpark kis kapuján át, akár balra vesszük az irányt a szanatórium irányába, a napi erdei séta szó szerint az egészségünkért van Sopronban. A klimatikus hatású gyógylevegőt itt és most kell mélyen magunkba szívni, legyünk minél többet a kristálytiszta alpesi levegőn.
-    Soproni séta: mindegy, hányadszor vagyunk Sopronban, érezzük meg újra és újra a macskaköves utcácskák hangulatát, egy finom fagyi krémes zamatát, a Tűztorony fenséges látványát! Lehet, hogy van kedvenc helyünk a kedvenc soproni fröccsünkkel, kedvenc teraszunk a komótos bámészkodásra? Keressük fel pár órára!

A családdal, gyerekkel vagy több gyerekkel érkezők speciális igényeire is vannak tuti program tippjeink:

-    Familypark: tavasztól őszig bármikor megér egy egész napot a négyből. Mert megunhatatlan, izgalmas és különleges élmény a család minden tagjának. Ráadásul szállóvendégeink részére a 3-12 év közötti gyereknek féláron lehet belépőt vásárolni a szállodai recepción.
-    Boszorkány meseösvény: a Kalandpark és a Károly-kilátó közötti, mókás feladatokkal megtűzdelt erdei túra gyerekeknek 1-2 órára biztos leköti a lurkókat, és addig is jó levegőn mozognak, szaladgálnak.
-    Nyári bobpálya: családi száguldás a domboldalon. Melyik gyerek ne szeretné? Csak arra kell felkészülni, hogy 3 csúszás nem lesz elég…

A szenior vendégek számára sosem okoz fejtörést a mit is csináljunk 4 nap alatt. Szállodai tartózkodásuk alatt kiélveznek mindent, amit a Lövér nyújthat. Órákig kártyáznak a lobbyban, rejtvényt fejtenek és könyvet olvasnak. Aprólékosan megszemlélik a növényeket, és naponta legalább kétszer sétára indulnak. Örömmel mennek vízi tornázni a medencébe, és nagyokat szundítanak ebéd után. Szemmel láthatóan nem sietnek sehová, és s jól érzik magukat.

4 nap a soproni Lövérekben már jelent valamit. Időt kaphatunk, értékes, komótosra lassított időt, ahol élmény egy felfedezett mókus vagy a reggeli madárkoncert, ahol úgyis az időjárás dönti el, hogy az egész napot a medencéknél töltjük-e el vagy a természet lágy ölén. A lehetőségek tárháza végtelen, töltsék el Lövér-módra!


Top