Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Ilyen a léböjt a Lövérben

2017. feb. 13.
Ilyen a léböjt a Lövérben

Egy léböjtkúra sikere nemcsak a böjtölő elszántságán, hanem a helyszínen is múlik. Azt sejtjük és tudjuk, hogy otthoni körülmények között nem garantált a siker, mert a léböjtre el kell vonulni.

Egy léböjtkúra sikere nemcsak a böjtölő elszántságán, hanem a helyszínen is múlik. Azt sejtjük és tudjuk, hogy otthoni körülmények között nem garantált a siker, mert a léböjtre el kell vonulni. Minél távolabb a hétköznapoktól, a munkahelytől, a családtól. Ilyenkor ne foglalkozzunk a háztartással, ne akarjunk csak egy kicsit dolgozni, mert mi bírjuk így is, ne akarjuk hősként munka és család mellett végigszenvedni a böjtöt. Ezt a hetet töltsük magunkkal, csakis magunkkal! A léböjt testi és lelki méregtelenedés, a bennünk zajló folyamatot minden porcikánkban, minden percünkben, minden gondolatunkban érezni fogjuk.  Ezért fontos a jól kiválasztott helyszín, ahol a környezet, a szálloda, a szakemberek, ahol tehát minden körülmény minket támogat majd.
Mondhatnánk azt is, hogy 350 ember nem tévedhet. Ennyien böjtöltek ugyanis 2016-ban a Hotel Lövérben. De mi nem ezt mondjuk. Álljon itt inkább 3 nyomós érv a Lövér léböjt mellett:


A természeti környezet
A lövéri fenyveserdő Sopron tetején maga a csoda. Gyönyörű természetvédelmi terület, túraösvényekkel, kilátókkal, erdei tornapályával és tanösvényekkel. A Hotel Lövér az erdő ölelésében fekszik, saját pihenőparkja van és minden szobája szebbnél szebb ősfákra néz, sőt madárdaltól hangos. Erdőben tartózkodni, erdőben sétálni egyszerűen egészséges, mert oldja a stresszt, megszabadít a feszültségtől. Aki léböjtöl, nyugalomra vágyik.  Csendre és a természet lágy ölére, ahol a jó lelassulni, pihenni, feltöltődni. A lövéri fenyvesek napi sétára csábítják a böjtölőket a gondosan jelzett turista útvonalakon, aki szereti, Nordic walkingolhat, és aki bírja, akár kocoghat is a kúra alatt. Közben biztosan nem megy el észrevétlenül a tavaszi rügybontás, a gyöngyvirág nyílás, az őszi gombák és az erdei ciklámen virágzás szépsége mellett sem.

Jó levegő, jó alvás
A sikeres léböjt egyik legfontosabb eleme a jó alvás. Jól aludni jó levegőn a legkönnyebb. Tudták, hogy a Lövérek levegője klimatikus gyógyhatással bír?  A soproni erdők összetételének és az Alpok felől folyamatosan beáramló hűvös hegyi levegőnek köszönhetően fent a Lövérben 214,5 méter tengerszint feletti magasságban szubalpin klíma uralkodik, a levegő napsütésben gazdag és ózondús. Hogyan is hat ez a klimatikus hatású levegő? Segít a szellemi és fizikai fáradtság leküzdésében, jótékonyan hat a szervezetre, segít a betegségek leküzdésében. Kedvező hatással van a légúti megbetegedésekre és a szív és érrendszeri betegségekben szenvedőkre is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a jó levegő segít a böjtölőnek. Segít mélyen, tisztán lélegezni, és segít mélyen, nyugodtan, sokat aludni a kúra alatt.

 

Minden napra egy masszázs
Vannak böjtházak, ahol a masszázs opcionális lehetőségként jelenik meg a léböjt kúrákban. A Lövérben napi egy masszázs a kúra része, a csomagár tartalmazza ezt a fontos szolgáltatást. 3 teljes testmasszázs, 2  talpmasszázs és 1 kozmetikai arcmasszázs jelenti a 7 nap alatt a wellness kényeztetést, sőt ezek mellé még 1 alkalommal sóbarlang relaxáció és 5 Kneipp kezelés (hideg-meleg leöntés) is a program része.  A léböjtös vendég napirendje igazán gazdag a Lövérben, hiszen a kezelések mellett napi mozgásprogramok, fitness terem, szauna, jacuzzi, medence és az erdő is várja, és akkor még az elengedhetetlen napi pihenésről és májborogatásról egy szót sem szóltunk.

Ha meggyőztük és kipróbálná Ön is, szeretettel várjuk!

Top