Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Ilyen a Lövér a VOLT-ra hangolva

2019. máj. 21.
Ilyen a Lövér a VOLT-ra hangolva

Évente egy alkalommal biztos, hogy Sopronra figyel a fél világ, de a koncertek és zenei fesztiválok rajongói egészen biztosan.

A VOLT fesztivál, a SZIGET fesztivál kistestvére a soproni Lövérek tetején, pontosabban a kemping területén néhány napra megváltoztatja a nemcsak a történelmi város, hanem a Hotel Lövér életét is. A világhírű nemzetközi zenekarok, a népszerű magyar bandák és a rajongott énekesek különleges vendégeket vonzanak Sopronba, és szállodánk is felölti VOLT-os arculatát. Izgalmas időszak ez, elmeséljük, mert érdekes!

Ebben a négy napban – idén június 26. és 29. között – a Hotel Lövérre rá sem ismernének kedves törzsvendégei, annyira átalakul minden, hogy eleget tegyen a VOLT fesztiválra érkező vendégek speciális igényeinek. Reggelente 11 óráig lehet reggelizni az étteremben és a teraszon. Ennek így kell lennie, hiszen gondolni kell a későn ébredőkre is az átkoncertezett éjszaka után. Ebédre a megszokott levesválasztékon túl egytálételeket, salátát tálalunk 13 és 15 óra között, hogy legyen elég kalória a délutáni koncertekhez. A vacsora természetesen mindig bőséges büfévacsora, már 17 órai kezdettel, hogy egyetlen esti fellépőt se mulasszanak el a rajongók, akik között, ha hiszik, ha nem, az idősebb korosztály is szép számmal képviselteti magát.

A lobby bár szinte egész nap, reggel 8:00 és 23:00 között rendelkezésre áll, a kényelmes fotelekben és a kanapékon egymást váltják a vidám társaságok, megérkeznek és elindulnak, pihennek és felfrissülnek, élményeiket mesélik és a fülükben maradt dallamokat éneklik.
Természetesen van igény ilyenkor is a wellness-szigetre, a medencére, jacuzzira és a szaunára, sőt láttunk már a fitness teremben is edzeni vendégeket a VOLT idején! A 6. emeleti wellness központ nyitvatartása kissé rövidebb, nagyjából 10 és 16 óra között van lehetőség masszázsra.

A VOLT idején karszalagot is kapnak a Lövér vendégek a szállodai, főleg éttermi szolgáltatások igénybevételéhez, és amikor ezek a Lövér-VOLT karszalagok feltűnnek a Facebook fotókon, fülig érő mosollyal nyugtázzuk, hogy jó hírünket viszik a fesztiválozók, hiszen „Fesztivál a kempingben, szállásom a Lövérben” és  „ Mindenhol jó, de legjobb Sopron!”!


Top