Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Jaj, úgy élvezzük mind a Lövért…

2016. júl. 19.
Jaj, úgy élvezzük mind a Lövért…

Nyakunkon a nyár, a vakáció, annak minden szépségével és feladatával. Hova is menjünk, hol pihenjünk, ahol mindenki jól érzi magát – kicsi is, nagy is.

Ahol nyugalom van, mégsem unatkozunk, ahol kalandok vannak, de nem kell messzire menni. Ahol nyári élményeket gyűjthetünk, együtt mindannyian… Ha adhatunk egy tuti tippet – a soproni Hotel Lövér minden kívánságunknak megfelel, még a kimondatlanokat is teljesíti, próbálják csak ki!

Ott fent a város tetején minden élmény Önökre vár, amit a csodálatos nyári évszak kínálni tud. Az erdő árnyas, könnyedén bejárható világa és erőt adó nyugalma, a Károly kilátó egyedülálló panorámája. Túracipőben, bakancsban, bottal vagy anélkül, csak el kell indulni, a derűs mosoly gyorsan útitársul szegődik a harapnivalóan friss és egészséges levegőn. És ha legyőzik a távolságot, a magasságot és önmagukat, a jutalom nem marad el…
A játszótérrel, kerti játékokkal, padokkal felszerelt árnyas pihenőparkban élvezik kicsik és nagyok a gondtalan együttlétet. Szundikálással, olvasással, sakkozással vagy petanque-gal gyorsan múlik a délután, van idő beszélgetni, élvezni szeretteink társaságát. És ha az időjárás szeszélyei miatt beszorulunk a négy fal közé, vidáman berendezett játszószobát vehetnek birtokba az apróságok, és némi vizes kaland is belefér a programba a szálloda medencéjében és pezsgőfürdőjében.
És amíg a hatalmas építőkockák, színes kisautók és sok-sok izgalmas játékszer leköti a gyerkőcök figyelmét, az anyukák és apukák magukra szánhatják a rég nem látott szabadidő drága óráit a szálloda tetején a wellness központban. Kényeztetés, újjászületés, regenerálódás vagy felfrissülés – hívjuk akárhogy, az érintés csodája varázsol el minket itt a lövéri fenyvesek alatt, legyen az masszázs, különleges Kaviczky kozmetikai kezelés vagy holt-tengeri feszesítő testkezelés.
És a mozgás! Ne felejtsük az ideális lehetőségeket itt a természet lágy ölén… Elengedhetetlen kelléke életünknek - ha elhanyagoltuk, itt az idő, hogy a Lövérben bepótoljuk mulasztásainkat az árnyas erdei futópályákon, a fitness terem erősítő csodamasináin vagy a csoportos gimnasztika órákon, melyek a legkényesebb ízlésnek is megfelelnek, legyen az vízi torna vagy Nordic Walking…
És hogy a közös családi kalandok se maradjanak el, Sopron és a Fertő tó ideális kirándulásokkal hívogat – a rég várt vagy újra tervbe vett látogatás az ellenállhatatlan St. Margarethen-i Familyparkban, varázslatos hajókirándulás a gyönyörű tavon, vidám lecsúszások a bobpályán, ügyességi verseny a Lövér Kalandparkban, finom soproni csoki-kóstoló… Ne álljanak ellen, vakációzzanak a Lövérben!

Top