Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Közkívánatra! Városnézés és fáklyás esti séta

2017. már. 21.
Közkívánatra! Városnézés és fáklyás esti séta
Ha kíváncsi Sopron történelmi örökségére vagy szívesen sétálna este a Lövérekben fáklyák fénye mellett, örömmel ajánljuk figyelmébe szállodánk új vezetett sétáit.

Heti rendszeres programkínálatunk kedden, csütörtökön és szombaton izgalmas lehetőségekkel gazdagodott, amelyekhez Önök térítésmentesen csatlakozhatnak.

A leghűségesebb város, a Kékfrankos fővárosa, Liszt Ferenc kedves városa.  Vajon Ön ismeri Sopron történetét? A város legendás eseményeire és híres látnivalóira kíváncsi vendégek minden kedden 10.00 órakor idegenvezető kíséretében fedezhetik fel a történelmi belvárost. A közel 2 órás könnyű séta a szállodától autóbusszal indulva a Tűztoronynál kezdődik és végződik. Az ódon macskaköveken sétálva felelevenedik a történelem, a kultúra, a művészetek, a zene és az építészet, sőt szóba kerül a soproni bor is. Az idegenvezetést elsősorban felnőtt vendégeinknek ajánljuk.

 

A Lővérek több mint egy erdő. Egyedülálló városrész, egyedi hangulat, klimatikus gyógyító levegő, amely nemcsak nappal, de esti fényben is megér egy sétát.  Könnyű esti túrára invitálja Önöket a túravezető minden csütörtökön és szombaton 19.30 órakor, hogy a naplemente hangulatában, később fáklyák fénye mellett ismerkedjenek meg a Lővérek és a Sörházdomb érdekességeivel.  A kristálytiszta alpesi levegő, az erdő illata és a kilátóból Önök elé táruló csodálatos panoráma kicsiknek és nagyoknak is kellemes élményeket ígér.

 

Kiemelt csomagajánlataink

Extra kedvezmény: 12 éves korig ingyen!


 

 

Top