Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Közkívánatra! Városnézés és fáklyás esti séta

2017. már. 21.
Közkívánatra! Városnézés és fáklyás esti séta
Ha kíváncsi Sopron történelmi örökségére vagy szívesen sétálna este a Lövérekben fáklyák fénye mellett, örömmel ajánljuk figyelmébe szállodánk új vezetett sétáit.

Heti rendszeres programkínálatunk kedden, csütörtökön és szombaton izgalmas lehetőségekkel gazdagodott, amelyekhez Önök térítésmentesen csatlakozhatnak.

A leghűségesebb város, a Kékfrankos fővárosa, Liszt Ferenc kedves városa.  Vajon Ön ismeri Sopron történetét? A város legendás eseményeire és híres látnivalóira kíváncsi vendégek minden kedden 10.00 órakor idegenvezető kíséretében fedezhetik fel a történelmi belvárost. A közel 2 órás könnyű séta a szállodától autóbusszal indulva a Tűztoronynál kezdődik és végződik. Az ódon macskaköveken sétálva felelevenedik a történelem, a kultúra, a művészetek, a zene és az építészet, sőt szóba kerül a soproni bor is. Az idegenvezetést elsősorban felnőtt vendégeinknek ajánljuk.

 

A Lővérek több mint egy erdő. Egyedülálló városrész, egyedi hangulat, klimatikus gyógyító levegő, amely nemcsak nappal, de esti fényben is megér egy sétát.  Könnyű esti túrára invitálja Önöket a túravezető minden csütörtökön és szombaton 19.30 órakor, hogy a naplemente hangulatában, később fáklyák fénye mellett ismerkedjenek meg a Lővérek és a Sörházdomb érdekességeivel.  A kristálytiszta alpesi levegő, az erdő illata és a kilátóból Önök elé táruló csodálatos panoráma kicsiknek és nagyoknak is kellemes élményeket ígér.

 

Kiemelt csomagajánlataink

Extra kedvezmény: 12 éves korig ingyen!


 

 

Top