Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Kulináris élvezetek a Lövérben

2017. okt. 17.
Kulináris élvezetek a Lövérben

Valljuk csak be, alig várjuk a vacsorát, amikor szállodában pihenünk. Jó, jó, a reggeli is fontos, de a vacsoraidő mindig és mindenkinek a nap csúcspontja.

A szombati kulináris estek tematikája harmonikus összhangban van az évszak ízeivel és hagyományaival, nézzék csak, mivel várja Önöket Major Zsolt konyhafőnök és csapata az őszi hétvégéken:

Október 21., 28., november 4.
Bajor fesztivál sült kolbásszal, káposztával, sertéssülttel… Ropogós húsételek, hatalmas, ízletes gombócok és fehér kolbász egy nagy korsó, gyönyörűen habzó sör kíséretében.  

November 11.
Ha november, akkor Márton nap, legendák és liba. Ilyenkor képesek vagyunk libát enni libával – libalevest, ludaskását, libamájat és libacombot.  Jó hírünk van a libahús szerelmeseinek – Márton napon a Lövérben is liba kerül az asztalra. Ízletesen, ropogósan, étvágygerjesztően, a legkedveltebb liba specialitások felsorakoztatásával. Egyszerűen kihagyhatatlan…

November 18., 25.
Ezen a napon a Lövér kedvenc ételeiből válogatunk! Szeretné megismerni és megkóstolni a séfnek és a csapatának kedvenceit? Azokat az ételeket, amelyeket leggyakrabban és legszívesebben készítenek el a Hotel Lövér vendégeinek? Higgye el, kínálatunkban nem fog csalódni!

December 2.
Vadhúsból készült ételeket fogyasztani egyszerűen fejedelmi érzés. Eszünkbe juttatja történelmi hagyományainkat, uralkodóinkat, ősi magyar konyhánkat.  Különleges ízvilág jellemzi ezeket az ínyenc fogásokat, a lágyan szétomló, pikánsan és finoman fűszerezett szarvas vagy vaddisznó sülteket, pörkölteket, vadas szeleteket, raguleveseket.  

Top

Bár szállodánkat most zárva tartjuk, de nem tétlenkedünk, igyekszünk szebbé, otthonosabbá tenni a szobákat, felújítani az eszközeinket - készülve a mielőbbi újranyitásra.


Úgy tervezzük, hogy a tilalom feloldását követően 2021. március 26-án péntektől fogadnánk Önöket, a megszokott színvonalú szolgáltatásokkal és garantálva az elvárható maximális biztonságot.

Keressenek bennünket bizalommal és vigyázzanak magukra!