Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Légzésterápiás tornapálya

2022. feb. 14.
Légzésterápiás tornapálya
Már légzésterápiás tornapályán is élvezhetjük a Lőverek klimatikus gyógylevegőjét! Nem győzünk eleget írni és szólni a Soproni-hegység ózondús, kristálytiszta levegőjének jó hatásairól.

Szó szerint gyógyít ez a levegő, pontosan ezért van itt a Szanatórium, ezért alszanak olyan jót itt a vendégek, és ezért hangsúlyozzuk oly gyakran szállodánk vendégeinek is, hogy töltsenek minél több időt a fák között, a túraösvényeken és sétányokon.

A soproni Löverek hivatalosan is elismert klimatikus gyógyhely. A kristálytiszta alpesi levegő nagyon jó hatást fejt ki a szervezetre, gyógyhatását a 214,5 m tengerszint feletti magasságnak, az Alpok közelségének, a szubalpin klímának, a napsütésben való gazdagságnak köszönhetjük.  

Annak érdekében, hogy minél többen felismerjék és egészségük, jóllétük érdekében kihasználják a gyógyító soproni erdőket, pályázati forrásokból jelentős fejlesztéseket valósítottak meg a Lőverekben, szállodánk közelében. A sétautak, fitness parkok és pihenők mellett elkészült egy légzésterápiás tornapálya is, amit örömmel ajánlunk vendégeink figyelmébe.

A légzésterápiás tornapálya csupán 1 km hosszú, 7 állomást, 7 információs táblát tartalmaz, melyek segítségével bárki el tudja sajátítani a légzés helyes tudományát. A könnyű, álló helyzetben vagy sétálva végzett gyakorlatok kifejezetten a légzést segítik. A gyógytornász által összeállított gyakorlatsor, melyben a légzőgyakorlatoké a főszerep, könnyű mozgással, sétával, a karok mozgatásával visznek végig az állomásokon. Több friss oxigénhez juthatunk ezáltal, sőt a szervezetünkben lerakódott méreganyagok is könnyebben kiürülhetnek a helyes légzés által. Az ózondús soproni levegő segíti az ideg-, az izom-, az emésztő-, a szív- és ér-, valamint az immunrendszer működését, enyhíti a fáradtságot és a stresszt.

A légzésterápiás tornapálya közelében két másik tanösvényt is kialakítottak. A Senior átmozgató tornapálya az idősebb korosztály igényeinek felel meg, a Családi tornapálya együtt mozdítja meg a család apraját és nagyját. Érdemes felkeresni mindhárom erdei tornapályát soproni tartózkodásuk alatt.

A Lőverek mozgásrehabilitációs tanösvényeit a Szanatórium melletti erdőrészben találják, rövid sétára szállodánktól. A tanösvények információs tábláin lévő QR kód segítségével megnyithatják a sopronigyogyhelyek.hu mobilalkalmazást, ami mobiltelefonon keresztül nemcsak a tornapályák részleteit és feladatait mutatja be, de tippeket és érdekes információkat is ad. Mozgással az egészségét! – hangzik a mottó, amivel mi csak egyetérteni tudunk

Top