Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Lövér ajándék az új évre

2020. jan. 07.
Lövér ajándék az új évre

Örömmel adunk hírt arról, hogy a Bartha Hotel Kft. a Danubius Hotels tulajdonosaitól további 5 évre megbízást kapott a Hotel Lövér üzemeltetésére.

Így hamarosan Önök is élvezhetik a legújabb fejlesztések nyomán megújuló kényelmes boxpring ágyakat és szobai széfeket, a síkképernyős televíziókészülékeket, a jobb minőségű adást és a nagyobb csatornaválasztékot, a gyorsabb internetet és a folyamatosan megújuló, szép szőnyegeket.

Mindent elkövetünk, hogy szállodánk továbbra is megőrizze barátságos, családias jellegét, és emelni tudja szolgáltatásainak színvonalát.

Kedves Törzsvendégeink számára is tartogatunk meglepetéseket! Szívből reméljük, hogy örömmel fogadják a nekik szóló exkluzív lehetőségeket, hiszen többek között arra készülünk, hogy 2020-tól az eddigi 2 szoba helyett 3 szobára érvényesíthetik törzsvendég kedvezményüket.

Hírleveleinken keresztül folyamatosan nyitjuk meg a foglalási lehetőségeket azokra az időszakokra, amikor a szálloda alacsonyabb foglaltsága miatt a legkedvezőbb, törzsvendég áron juthatnak hozzá szolgáltatásainkhoz. 

Top