Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Lövér ajándék az új évre

2020. jan. 07.
Lövér ajándék az új évre

Örömmel adunk hírt arról, hogy a Bartha Hotel Kft. a Danubius Hotels tulajdonosaitól további 5 évre megbízást kapott a Hotel Lövér üzemeltetésére.

Így hamarosan Önök is élvezhetik a legújabb fejlesztések nyomán megújuló kényelmes boxpring ágyakat és szobai széfeket, a síkképernyős televíziókészülékeket, a jobb minőségű adást és a nagyobb csatornaválasztékot, a gyorsabb internetet és a folyamatosan megújuló, szép szőnyegeket.

Mindent elkövetünk, hogy szállodánk továbbra is megőrizze barátságos, családias jellegét, és emelni tudja szolgáltatásainak színvonalát.

Kedves Törzsvendégeink számára is tartogatunk meglepetéseket! Szívből reméljük, hogy örömmel fogadják a nekik szóló exkluzív lehetőségeket, hiszen többek között arra készülünk, hogy 2020-tól az eddigi 2 szoba helyett 3 szobára érvényesíthetik törzsvendég kedvezményüket.

Hírleveleinken keresztül folyamatosan nyitjuk meg a foglalási lehetőségeket azokra az időszakokra, amikor a szálloda alacsonyabb foglaltsága miatt a legkedvezőbb, törzsvendég áron juthatnak hozzá szolgáltatásainkhoz. 

Top