Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Mert enni mindenki szeret!

2017. ápr. 24.
Mert enni mindenki szeret!
Azt mondják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet igazán megfogni. Szerintünk ez a bölcs mondás nem csak a férfiakra, hanem a szállóvendégekre is igaz!

Mert a jó étel, a finom ízek, a gazdag büféasztal bizony fontos része egy szállodai kikapcsolódásnak. Az elégedettség fokmérője. Talán az sem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a gondtalan együttlét és a közös étkezések öröme bizony megkoronázza a pihenőnapokat.  Végre a család minden tagja pihen, nincs gond a bevásárlással és a főzéssel – csak az élvezet marad!


Nézzük, mi is kerül a Hotel Lövérben a vendégek tányérjára. Leginkább az, amit választanak maguknak, ugyanis a kínálat a büféasztalon már a reggelinél is párját ritkítóan gazdag. Igazán megadhatjuk a módját a „reggelizz, mint egy király” javaslatnak, és módszeresen falatozgathatunk a felvágottak, sajtok, joghurtok, tojásételek, virslik, kevert túrók, saláták, müzlifélék, friss gyümölcsök, zöldségek és ropogós péksütemények színes választékából. Napsütéses időben a gyönyörű fákkal körülölelt teraszon kulináris élmény egy reggeli, ha rajtunk múlna, óráig kortyolgatnánk zamatos kávénkat vagy illatos teánkat.

 

Apropó tea! A szállodai lobbyban elhelyezett szamovárokban napközben is rendelkezésünkre áll a zöld tea, abszolút térítésmentesen, így csak gondolunk egyet és már a kényelmes fotelokban ülve hódolhatunk a komótos teázás kedves szokásának, családtagjainkkal vagy barátainkkal beszélgetve.

 

Délidőben is terített asztal várja a szálloda vendégeit a Borostyán étteremben. Aki nem az erdőt járja vagy Ausztriában kirándul, a szálloda vendége egy finom levesre. A déli leves ajánlat 13.00 és 14.00 óra között térítésmentes, és valljuk be, nagyon is kellemes szolgáltatás.  Választhatunk kétféle leves közül – gazdag ragu-, krém-, gyümölcs-, zöldség- vagy húsleves áll rendelkezésre, a szezonnak megfelelően. Ha valaki a könnyű levest még palacsintával vagy egy második fogással is megtoldaná, annak sincs semmi akadálya, kedvező árak mellett frissen készítjük el számára.

 

A Lobby bár a délutáni kávézások, sörözések, koktélok, sütik és fagyi ideális helyszíne. Elvégre lazítunk, ugye? Engedjünk meg magunknak egy korsó kellemesen hűvös soproni sört, egy vidám alkoholos- vagy alkoholmentes koktélt, egy Somlói galuskát vagy gesztenyepürét és élvezzük, hogy a pihenés most csak rólunk szól. Hűvös időben a kényelmes benti fotelokban, napsütésben a muskátlis teraszon. Alpesi levegő, zöld környezet, madárcsicsergés – hova is sietnénk?!

 

A vacsora. No igen, a vacsora fontos, hiszen egész nap erre vártunk! A büféasztallal kibővített 4 fogásos vacsora vagy a teljes büfévacsora minden igényünket kielégíti a hét minden napján a bőséges választékkal és a házias ízekkel. Hideg és meleg előételek, levesek, főételek és desszertek nyújtják a választás örömét – húsevőknek, vegetáriánusoknak, kisevőknek, nagyevőknek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.  A gasztronómiai íz utazások kedvelőinek érdemes figyelni a szombat estékre, mert olyankor világkörüli útra indulhatunk az nemzetek ételeinek segítségével. Görög és olasz estek, grill ételek, bajor fesztivál, szüreti poncichter fogások, vadételek, disznótoros, liba lakoma kerül terítékre, melyek mellé elmaradhatatlan egy-egy pohár finom soproni bor és a kellemes zongorazene, nyáron a teraszon.
Legyenek vendégeink és vigyék magukkal a nyáresték hangulatát a Lövér teraszon – tücsökzenével, a grillen piruló húsok fűszeres illatával, egy pohár kékfrankossal és szeretteink elégedett mosolyával.

Top